Leroy Merlin: Όλοι οι εργαζόμενοι εργάζονται 8ωρο, ουδέποτε επιβάλαμε εργασία 9 ωρών

4719020

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία που δέχθηκε την επίθεση του Ρουβίκωνα χαρακτηρίζει διαστρέβλωση της πραγματικότητας τους ισχυρισμούς της αναρχικής οργάνωσης με τους οποίους δικαιολογεί την επίθεση

«Όλοι οι εργαζόμενοι στην Leroy Merlin έχουν 8ωρη ημερήσια εργασία. Ουδέποτε η εταιρεία ζήτησε υπογραφή ωραρίου εργασίας 9 ωρών». Αυτό υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Leroy Merlin, το κατάστημα της οποίας στην Λεωφ. Κηφισίας δέχθηκε επίθεση του «Ρουβίκωνα».
Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:
«Σήμερα, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, η LEROY MERLIN έγινε για 2η φορά στόχος επίθεσης από την αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας», αυτή τη φορά στο κατάστημα Αμαρουσίου.

Δηλώνουμε την ανακούφισή μας που η βίαιη αυτή επίθεση δεν άφησε θύματα, παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημίες.

Η δικαιολογία για αυτή τη 2η επίθεση είναι η ανακριβής «είδηση» ότι η LEROY MERLIN επιβάλλει 9ωρη εργασία. Πρόκειται για απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Η LEROY MERLIN διευκρινίζει ότι όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν 8ωρη ημερήσια εργασία και ουδέποτε ζήτησε την υπογραφή ωραρίου εργασίας 9 ωρών.
Η εταιρεία πρότεινε στους εργαζόμενούς της που θα το επιθυμούσαν εναλλακτική δυνατότητα 8ωρης εργασίας μεταξύ 9 π.μ. - 6 μ.μ., επιλογή η οποία είναι απολύτως προαιρετική και εξαρτάται από την απόφαση του εργαζόμενου.
Σχετικά με τη δικαιολογία για την 1η επίθεση (Ιούλιος 2018), η εταιρεία απάντησε τότε στους ανακριβείς ισχυρισμούς μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα της.
 

Η LEROY MERLIN λειτουργεί πάντα σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο της χώρας και τις αρχές που διέπουν τη σχέση της με τους πάνω από 1.100 εργαζόμενούς της.
Απευθυνόμαστε στις Αρχές και ζητούμε την προστασία των εταιρειών που επενδύουν στη χώρα και συμβάλλουν στην ανάπτυξή της.  
Η LEROY MERLIN λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2005. Εγκαινίασε το 6ο κατάστημά της το 2018 και πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία ενός ακόμα καταστήματος το 2019,
δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ενισχύοντας την τοπική και την εθνική οικονομία».

ΣΧΟΛΙΑ (13)

george

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ» ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ» 19/02/2019 Αυγατίζει τελευταία τις «παρεμβάσεις» της η παρακρατική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ «Ρουβίκωνας». Χθες, για παράδειγμα, συμμορίτες της μπήκαν στην ελβετική πρεσβεία και πέταξαν τρικάκια για κάποιον Ελβετό αναρχικό. Προχθές, είχαν κάνει μια ακόμα «παρέμβαση», με βαριοπούλες στο κατάστημα της Leroy Merlin στην Κηφισίας, σπάζοντας την τζαμαρία και προκαλώντας φθορές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στο εσωτερικό του καταστήματος. Σύμφωνα με το «αιτιολογικό» της «παρέμβασης», η εταιρεία είχε απολύσει πριν από… εφτά (7) μήνες μια εργαζόμενη με προβλήματα υγείας και προ ημερών «πρότεινε στο προσωπικό της να υπογράψουν συμβάσεις 9ώρου, συγκεκριμένα 9:00-18:00». Ωστόσο, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διέψευσε τα 9ωρα: «Η δικαιολογία για αυτή τη 2η επίθεση είναι η ανακριβής «είδηση» ότι η LEROY MERLIN επιβάλλει 9ωρη εργασία. Πρόκειται για απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.Η LEROY MERLIN διευκρινίζει ότι όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν 8ωρη ημερήσια εργασία και ουδέποτε ζήτησε την υπογραφή ωραρίου εργασίας 9 ωρών.Η εταιρεία πρότεινε στους εργαζόμενούς της που θα το επιθυμούσαν εναλλακτική δυνατότητα 8ωρης εργασίας μεταξύ 9 π.μ. – 6 μ.μ., επιλογή η οποία είναι απολύτως προαιρετική και εξαρτάται από την απόφαση του εργαζόμενου…».Ποια είναι η αλήθεια; «Εκπρόσωποι» των παρακρατικών έχουν «επισκεφθεί» όλες τις μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, και τους έχουνε κόψει μηνιαία «ταρίφα» για το «επαναστατικό ταμείο», υπό την απειλή ότι θα κάνουν «παρεμβάσεις», με αφορμή υπαρκτές ή ανύπαρκτες καταπατήσεις δικαιωμάτων των εργαζομένων τους, προκαλώντας έτσι την δυσφήμισή τους. Οι περισσότερες εταιρείες συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις των μαφιοζοκομμουνιστών και όποιες δεν συμμορφώνονται, υφίστανται τις συνέπειες, όπως προφανώς συνέβη με την Leroy Merlin! Επειδή όμως η συγκεκριμένη εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης των ισχυρισμών των μαφιοζοκομμουνιστών και ο κόσμος μπορεί ν’ αρχίσει να ψυλλιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τις «παρεμβάσεις», οι μαφιοζοκομμουνιστές έκαναν «στο καπάκι» την νέα «παρέμβαση» στην ελβετική πρεσβεία, «ήπια» αυτή τη φορά, για να καλυφθεί επικοινωνιακά και να ξεχαστεί η προχθεσινή μαφιόζικη «παρέμβασή» τους!

υποψιασμένος

Γεμίσαμε δεξιούς αργόμισθους του δημοσίου στα σχόλια, που υπερασπίζονται μια πολυεθνική κατά των συναδέλφων τους στον ιδιωτικό τομέα.

Ψυχολογος

Έλα ρε μακάρι να είχα και εγώ μια τέτοια δουλειά

Πρώnv τoξότns vυv X.A.

Πιάνεις καμιά δεκαριά καλόπαιδα, δεν χρειάζεται παραπάνω, τους κλείνεις σε ένα δωμάτιο κι αφού τους δένεις κάτω τα μπατζάκια με σπάγκο, πισθάγκωvα τα χέρια με λεγκράν(τάιραπ), τους ποτίζεις με ρετσιvόλαδο. Εννοείτε ότι πρέπει να κάθονται κάπου τα παιδιά για αυτό τους φέρνεις μερικές παγoκoλώvες να ξαπoστάvε...

Eu A

Πόσο θα ήθελα να ξανά γυρνούσαν αυτές οι όμορφες εποχές!

isonomia-isopolitia

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Γιατί π.χ. δεν πήγαν και στον Σκλαβενίτη να κάνουν ζημιές; Λόγω των ελάχιστων θέσεων εργασίας, υπάρχει άγρια εργοδοτική αυθαιρεσία από το 2010 και μετά. Μη βιάζεστε τόσο πολύ λοιπόν να συμπεράνετε υπέρ της πολυεθνικής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επικροτώ τη στάση του "Ρουβίκωνα". Το πλαίσιο των απολύσεων πρέπει να γίνει πάρα πολύ αυστηρό υπέρ των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, διότι απέχει διαστημικά από εκείνο του Δημοσίου... Δεν είδα ποτέ να κυλήσει ούτε ένα δάκρυ για την απόλυση ιδιωτικού υπαλλήλου. Αυτό που χρειάζεται η αγορά είναι ΠΛΗΡΗ εργασιακά δικαιώματα και Υπουργείο Εργασίας, ΟΧΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ! Για να ανορθωθεί η οικονομία είναι αναγκαίο να ενισχυθεί η κατανάλωση και οι εργαζόμενοι να ξέρουν ότι θα δουλεύουν και αύριο... Οπότε, καπιταλιστές του πληκτρολογίου ηρεμήστε λίγο!

Φίλιππος

Εσείς ηρεμήστε λίγο ναιμεναλλάδες κομμουνιστές του πληκτρολογίου. Ο μπαφίκωνας δεν έχει αρμοδιότητα επιθεώρησης εργασίας. Όταν δε κάποιος λάβει τα νομίμως θεσμοθετημένα ως αποζημίωση και πάει στο καλό, ούτε δάκρυα ούτε τίποτα. Μονιμότητα μόνο στο κοπροδημόσιο υπάρχει για ξύστες και αγράμματους σφραγιδοφύλακες αλλά δεν σας βλέπω ζωηρούς.

Γιώργος Παπανικολάου

Όπως κανουν του ΠΑΜΕ για να πάρουν κανα φράγκο με την απειλή επεισοδιών, καταστροφών και απεργιας με το ζόρι σε επιχειρήσεις, Μόνο που εδώ επειδή έχουμε πιό "δημοκράτες" πρώτα τα σπάνε και μετά ζητάνε. Η γυναικα μου δουλευει στα leroy, ποτέ δεν είχε ούτε υπερωρία χωρίς να πληρωθεί.

Ilias

Γιατί δεν συλλαμβάνονται οι < Ρουβίτσες >ως εγκληματίες ;;; Γιατί ;;;

πρωιν αριστερη

Δωστε τους απο μια απολυση να πανε να βοσκουν σανο οι αχρηστοι,που θα τους σωσει ο ρουβικονας/τελειωνει και αυτο το παραμυθι με το που τελειωσει ο Τσιπρας

κωστας αιρετικος κυνικος 51

Εαν πληρωνετε εργαζομαι δεκαωρο εξαημερο χαλαρα......υπαρχει αναγκη!!!!!!!

Για

ποιο λόγο "απολογείται" δημοσίως μια ιδιωτική εταιρεία σε μια εγκληματική ομάδα που υπάρχει ακόμη μόνο και μόνο χάρι στην υποστήριξη μιας εγκληματικής κουμουνιστικής κυβέρνησης; η εταιρεία θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον υπόκοσμο με πρακτικές υποκόσμου εφόσον η συριζαϊκή αστυνομία και δικαιοσύνη ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ. Επίσης, υπάρχουν ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ. Μήπως να αρχίσουν να παθαίνουν "ατυχήματα" τα κνώδαλα; λέω μήπως... την ανομία την αντιμετωπίζεις αναλόγως. 30-40 άπλυτοι δεν μπορεί να αποτελούν πρόβλημα για καμία εταιρεία.

γτπ είσαστε τηγανοκεφαλοι....

παλι καπνιζαν μπαφους εκει στον αλβανορουβικωνα......

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

open

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου αγώνες δρόμου  10 και 5 χλμ. για τους ενήλικες και 800 μ. για παιδιά. με τίτλο: «Open Door Run», σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

1aselgia-arthro

Ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης για τον 60χρονο φλαουτίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών - Πρωτοδίκως ο μουσικός είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 30 ετών για ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο κοριτσιών 8 και 10 ετών 

ΦΩΤΟ_ΥΔΕΖΙ_1

Αλλοδαπός δραπέτης φυλακών κι ένας 53χρονος Έλληνας οι δράστες σε ένοπλες ληστείες καταστημάτων της Αττικής - Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τους δράστες το βράδυ του Σαββάτου, έπειτα από πολύμηνες έρευνες

2