Την αντίθεσή του στην αλλαγή του ονόματος των Σκοπίων εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου Σεραφείμ, λέγοντας ότι εκείνος δεν θα τους αποκαλέσει ποτέ ως Βόρεια Μακεδονία.
«Θα τους αποκαλώ Σκοπιανούς και όχι Μακεδόνες», τόνισε, λέγοντας ότι «είμαστε βαθιά πληγωμένοι όλοι οι Έλληνες γιατί το όνομα Μακεδονία θα το χρησιμοποιούν πλέον μετά την συγκατάθεση της κυβέρνησης Σλάβοι. Μέσα από την ταυτότητα και τη γλώσσα δημιουργείται ένα ψευδεπίγραφο έθνος».
Σχολιάζοντας το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία, είπε ότι «θεωρώ ότι είναι μια θετική ενέργεια η προσπάθεια να υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι με την γειτονική χώρα. Κάθε προσπάθεια επικονιάσεις είναι θετική».
Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ χαρακτήρισε «απαράδεχτο να τίθεται σε καθεστώς αμοιβαιότητας η επαναλειτουργία της Χάλκης με το θέμα των μουφτήδων στη Θράκη».
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού