Και τρίτος νεκρός από το φρικτό τροχαίο στην Ποσειδώνος

Και τρίτος νεκρός από το φρικτό τροχαίο στην Ποσειδώνος

Αυτοκίνητο μάρκας Mercedes με τρεις επιβάτες συγκρούστηκε με μηχανάκι  - Νεκροί, οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου και ο αναβάτης της μηχανής

nek3
Ένα ακόμη άτομο έχασε τη μάχη με τη ζωή στο φρικτό τροχαίο που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Ποσειδώνος και Διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, λίγο μετά τα «Αστέρια» της Γλυφάδας.

Ο 74χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που συγκρούστηκε με μηχανή, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο, όπου είχε διακομιστεί βαριά τραυματισμένος. 

Το φρικτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου όταν αυτοκίνητο μάρκας Mercedes με τρεις επιβάτες συγκρούστηκε με μηχανάκι.

Από την σφοδρότατη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ακαριαία ο αναβάτης του δίκυκλου, και μια γυναίκα που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα της Mercedes. H συνοδηγός, σύζυγος του 74χρονου που κατέληξε,  τραυματίστηκε σοβαρά και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr περίπου στις 08.30 μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου, ο οδηγός της ασημένιας Μercedes έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και παρέσυρε το δίκυκλο και τον αναβάτη του.

Το δίκυκλο αλλά και ο αναβάτης του εγκλωβίστηκαν κάτω από το αυτοκίνητο σε μια απόσταση περίπου εκατό μέτρων, οπότε το αυτοκίνητο έπεσε με δύναμη πάνω στην μαρμάρινη επιγραφή του Δήμου Γλυφάδας και σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του.

Από τη σύγκρουση η μηχανή αλλά και το αυτοκίνητο κυριολεκτικά διαλύθηκαν. σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ, ακαριαίος ήταν ο θάνατος για τον οδηγό του δικύκλου αλλά και της γυναίκας που καθόταν στα πίσω καθίσματα της Mercedes.

Η παραλιακή παρέμεινε κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν μεγάλη καθώς στο σημείο έφτασαν οκτώ (!) περιπολικά, δύο αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες αλλά και τους νεκρούς.

Κλείσιμο
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος:

nek1

nek2




nek3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης