Διασωληνωμένα στην Εντατική του Αγλαϊα Κυριακού έχοντας υποστεί εισπνευστικά εγκαύματα νοσηλεύονται τα δύο αδελφάκια νηπιακής ηλικίας, τα οποία σήμερα το πρωί βρήκε και έσωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέσα από το φλεγόμενο διαμέρισμά τους στην Καλλιθέα.
Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου επί της οδού Αναγνωσταρά 23 στην Καλλιθέα.
Μέσα στο διαμέρισμα, την πόρτα του οποίου είχε κλειδώσει η μητέρα των δύο νηπίων, όταν υποχρεώθηκε να τα αφήσει μόνα τους για να πάει να δουλέψει, βρίσκονταν τα παιδάκια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.
Τα δυο μικρά παιδιά πείνασαν και αποφάσισαν να φτιάξουν ένα τοστ να φάνε, ξεχνώντας σε λειτουργία την τοστιέρα.
Τα παιδάκια χωρίς να καταλάβουν τι συμβαίνει είδαν ξαφνικά καπνούς και φωτιά από την κουζίνα, έτρεξαν προς την εξώπορτα.
Οι γείτονες, όταν είδαν την μικρής έκτασης φωτιά, κάλεσαν την πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο και κατάφερε να σβήσει γρήγορα την πυρκαγιά.
Για να μπουν στο διαμέρισμα, χρειάστηκε να γκρεμίσουν την πόρτα ασφαλείας. Μόλις μπήκαν στον χώρο, οι πυροσβέστες είδαν έκπληκτοι τα δύο αδελφάκια.
Η μητέρα των δυο νηπίων βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της στο νοσοκομείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για το κακό που πήγε να συμβεί. Η ίδια βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.