Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από χθες το βράδυ η Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από άγνωστο άνδρα λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ενώ κατευθυνόταν στο σπίτι της.
Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστος ο οποίος πιθανότατα, εκτιμούν οι αστυνομικοί γνώριζε ότι έμενε εκεί και είχε στήσει καρτέρι πετάχτηκε μπροστά της από το σκοτάδι, της επιτέθηκε και τη θώπευσε.
Η ηθοποιός άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια και τότε ο άγνωστος ο οποίος λένε οι πληροφορίες φορούσε κουκούλα τράπηκε σε φυγή. Η γνωστή ηθοποιός άμεσα έσπευσε στο Α.Τ. του Ψυχικού και παρουσία ανακριτικών υπαλλήλων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής κατήγγειλε το γεγονός. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την περιοχή, ωστόσο ο άγνωστος δεν εντοπίστηκε.
Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών κάνουν λόγο πιθανότατα για άτομο το οποίο είχε δει τη Μαρία Κορινθίου στην τηλεόραση την ακολούθησε και χθες τα μεσάνυχτα αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή το αρρωστημένο του σχέδιο.
Αξιζει δε, να σημειωθεί ότι στην περιοχή δεν έχουν σημειωθεί ανάλογα κρούσματα στο παρελθόν.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους