«Εγώ θα μιλήσω τελευταίος», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, από το ξενοδοχείο «Χίλτον», όπου κήρυξε την έναρξη του 31ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Χειρουργικής, αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την καταρχήν συμφωνία του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις σχέσεις Εκκλησίας - Πολιτείας.
Σημειωτέον ότι ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας έκανε και χθες την ίδια δήλωση από τη Λιβαδειά, όπου χοροστάτησε στον πανηγυρικό αρχιερατικό εσπερινό, παραμονή της γιορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.