«Καμία υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το βράδυ της Τρίτης έγινε μυστική επιχείρηση της Αστυνομίας σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ και εκεί υποτίθεται ότι βρέθηκαν 19 εκατ. ευρώ. «Είναι του Άκη;» είναι το ερώτημα που θέτει η «Δημοκρατία» για να λάβει τη διάψευση της Ελληνικής Αστυνομίας.
«Fake», ωστόσο, είναι, όπως αποδεικνύουν τα ellinikahoaxes, και η δήθεν «αποκλειστική» φωτογραφία που συνοδεύει το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Δείτε χαρακτηριστικά εδώ
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.