Καθηγητής του ΕΚΠΑ και διευθυντής σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας ο δίγαμος γιατρός της Χαλκίδας

Καθηγητής του ΕΚΠΑ και διευθυντής σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας ο δίγαμος γιατρός της Χαλκίδας

Η ιστορία με τον fake πολιτικό γάμο είναι σε γνώση της πανεπιστημιακής κοινότητας, και μάλιστα ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, δρομολογείται ΕΔΕ σε βάρος του γιατρού

fakewedding
Αναπληρωτής καθηγητής του Πανειστημίου της Αθήνας  και ταυτοχρόνως διευθυντής σε  καρδιολογική μονάδα μεγάλου κρατικού νοσοκομείου της Αθήνας, είναι ο δίγαμος γιατρός που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες ότι είχε κάνει πολιτικό γάμο-μαϊμού στη Χαλκίδα. Μάλιστα, συνάδελφός του καρδιολόγος είναι σύμφωνα με πληροφορίες και ο κουμπάρος στον «μαϊμού» γάμο. 

Η ιστορία με τον fake πολιτικό γάμο είναι σε γνώση της πανεπιστημιακής κοινότητας, και μάλιστα ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, δρομολογείται ΕΔΕ σε βάρος του. Ο γιατρός που επέλεξε τη Χαλκίδα για την τέλεση του δήθεν πολιτικού του γάμου ζούσε στην Αθήνα, ενώ η (νόμιμη) σύζυγός του με τα παιδιά τους στην Κρήτη. Τα σαββατοκύριακα επιστράτευε την ιδιότητα του... πράκτορα σε μυστική αποστολή προκειμένου να δικαιολογεί στη σύζυγο που είχε «παντρευτεί» στη Χαλκίδα την απουσία του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω ακριβώς της ...ιδιότητας του πράκτορα δικαιολογούσε και το γεγονός ότι δεν έκανε κοινή φορολογική δήλωαη μαζί της. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο γιατρός, αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ, το 2014 είχε κάνει γάμο-μαϊμού στη Χαλκίδα.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του δημαρχείου -υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες-, στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδέοι. Πουθενά όμως δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του Δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε το γάμο.

Πριν λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και η γυναίκα πήγε στη Χαλκίδα, προκειμένου να ζητήσει και να πάρει το διαζευκτήριο από το Δήμο Χαλκιδέων.

Οι υπάλληλοι αναζητώντας στα αρχεία του δήμου την τέλεση του γάμου, διαπίστωσαν ότι δεν είχε τελεστεί ποτέ! 

Ισχυριζόταν ότι ήταν μέλος των μυστικών υπηρεσιών 

Κλείσιμο
Η γυναίκα «έπεσε από τα σύννεφα» με αυτά που άκουσε και άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί. Τους είπε για το γάμο, τους είπε ακόμη ότι ο «σύζυγός» της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των… μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα και επέστρεφε τη Δευτέρα.

Ήταν παντρεμένος στην Κρήτη και είχε δύο παιδιά

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο “σύζυγος” ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά. 

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, ποιος άνοιξε το Δημαρχείο της Χαλκίδας, πως στήθηκε ότι αυτή η παράσταση προκειμένου να ξεγελαστεί η γυναίκα και να νομίζει ότι είναι παντρεμένη, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη, που έκανε μια γυναίκα να πιστέψει ότι είναι παντρεμένη, ενώ στην ουσία δεν ήταν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης