Τρόμος από τον ληστή με τα πράσινα γάντια στον Έβρο

Τρόμος από τον ληστή με τα πράσινα γάντια στον Έβρο

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό του βίαιου κακοποιού που έχει ληστέψει μέχρι στιγμής δυο ηλικιωμένες γυναίκες

opke-peripoliko
Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου, για τον εντοπισμό ενός κακοποιού που έχει ληστέψει μέχρι στιγμής δυο ηλικιωμένες γυναίκες σε διαφορετικά χωριά, μην διστάζοντας να τις ξυλοκοπήσει για να αρπάξει τις οικονομίες τους.

Πρόκειται για έναν ψηλό και αδύνατο άνδρα που φοράει πράσινα γάντια και πιθανότητα φόρμα εργασίας, ώστε να μοιάζει με τεχνικό που τάχα θα έκανε έλεγχο στο ρολόι της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και να μην προκαλεί υποψίες.

Τελευταίο θύμα του βίαιου ληστή ήταν η 68χρονη στην κοινότητα Ασημένιο του Διδυμότειχου, στην οποία επιτέθηκε μόλις βγήκε από το σπίτι της το πρωί της Δευτέρας για να πετάξει τα σκουπίδια, την απείλησε με μαχαίρι και την γρονθοκόπησε, όταν προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια. Στην συνέχεια, άρπαξε ένα μικρό χρηματικό ποσό και διέφυγε, ενώ η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Βάσει της περιγραφής που έδωσε η γυναίκα στους αστυνομικούς εστιάζοντας κυρίως στα χαρακτηριστικά πράσινα γάντια, διαπιστώθηκε ότι ο άγνωστος κακοποιός χτύπησε πριν από λίγες ημέρες και στην κοινότητα Κέραμος της Ορεστιάδας, όπου λήστεψε με τον ίδιο τρόπο άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα. Και αυτή η ληστεία είχε γίνει πρωί, όταν το θύμα βγήκε από το σπίτι και δέχθηκε την επίθεση του δράστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης