Ζευγάρι ξάφρισε πλήθος εμπορεύματα από μαγαζί στην Πιερία

Ζευγάρι ξάφρισε πλήθος εμπορεύματα από μαγαζί στην Πιερία

Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνεργοί τους, που κράτησαν απασχολημένο τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού δίνοντας στους δράστες τους ευκαιρία να αρπάξουν ό,τι μπορούσαν

Ζευγάρι ξάφρισε πλήθος εμπορεύματα από μαγαζί στην Πιερία
Για ένα κατάστημα στην περιοχή της Πιερίας, το γεγονός ότι έκαναν φτερά διάφορα προϊόντα αξίας 500 ευρώ δεν θα μπορούσε να μην θεωρείται μεγάλη ζημιά. Ο ιδιοκτήτης του κατάλαβε αργά ποιοι τα είχαν κλέψει, αλλά δεν τους γνώριζε και κατέφυγε στην τοπική Αστυνομία.

Από τον περασμένο Αύγουστο που ξεκίνησε η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Δίου – Ολύμπου, η κλοπή εξιχνιάστηκε τώρα και ταυτοποιήθηκαν δυο Έλληνες, μια 39χρονη και ένας 26χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Όμως, η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς στην υπόθεση συμμετείχαν και άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί τους, οι οποίοι είχαν κρατήσει απασχολημένο τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού δίνοντάς τους ευκαιρία να αρπάξουν ό,τι μπορούσαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης