Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 28 Φεβρουαρίου 2026 στο Γαλάτσι, με θύμα έναν 32χρονο οδηγό μοτοσικλέτας.
Το δυστύχημα καταγράφηκε περίπου στις 02:00, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Γαλατσίου με την οδό Αετοράχης, όταν – υπό συνθήκες που διερευνώνται – ο 32χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του.
Από την εκτροπή ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 32χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.