Τεράστιες ουρές και ταλαιπωρία προβλέπουν από Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο Μετρό καθώς από την 1 Οκτωβρίου θα ισχύσει η προσωποποιημένη κάρτα μειωμένου κομίστρου.
Στα λιγοστά εκδοτήρια γιατί δεν έχουμε εργαζόμενους θα έρθουν φοιτητές, υπερηλικες, άνθρωποι με προβλήματα υγείας και άλλοι, είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Μετρό, Σπύρος Ρεβύθης.
«Εμείς ζητήσαμε να "απλώσουν" το μέτρο αλλά δεν μας έχουν απαντήσει, ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ δεν μας έχει δεχθεί καν» πρόσθεσε ο κ. Ρεβύθης.
Όπως υπενθύμισε η κάρτα εκδίδεται μόνο σε έξι εκδοτήρια στη γραμμή 1, πέντε στη γραμμή 2 και έξι στη γραμμή 3. «Όλα τα άλλα εκδοτήρια είναι κλειστά γιατί δεν έχουμε εργαζόμενους. Κάποιους τους έχουν στείλει σταθμάρχες και κάποιους άλλους σε πολιτικά κόμματα και υπουργεία» κατέληξε ο κ. Ρεβύθης.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ