Τραγωδία στη Λέσβο: Αυτό είναι το θαλάσσιο πάρκο που έχασε τη ζωή του ο 9χρονος

Τραγωδία στη Λέσβο: Αυτό είναι το θαλάσσιο πάρκο που έχασε τη ζωή του ο 9χρονος

Ο πατέρας έτρωγε σε διπλανό μαγαζί και δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη - Παιδάκια που έπαιζαν στη θάλασσα αντιλήφθηκαν το άτυχο παιδί όταν ήταν πολύ αργά - Η ταβέρνα που έχει τα φουσκωτά παιχνίδια συνήθως έχει δικό της ναυαγοσώστη αλλά δεν ξέρει κανείς αν βρισκόταν στη θέση του

Parko5
Τραγωδία χτύπησε τη Λέσβο, καθώς ένας 9χρονος από την Αγιασο, έχασε τραγικά τη ζωή του από πνιγμό, στην παραλία όπου είχε πάει να κολυμπήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του μικρού, με καταγωγή από την Αλβανία έτρωγε σε σουβλατζιδικο στην παραλία των Βαρτερών. Δίπλα από το μαγαζί βρισκεται ένα άλλο εστιατόριο που έχει φουσκωτά παιχνίδια στη θάλασσα.

Parko2


Το παιδί πήγε στις 4 να κολυμπήσει, πιθανώς φαγωμένο. Ο πατέρας του δεν το αντιλήφθηκε και μερικά παιδάκια που έπαιζαν δίπλα του είδαν το άτυχο παιδί όταν πια ήταν πολύ αργά. Το βρήκαν μπλεγμένο στα σκοινιά που κρατάνε τα φουσκωτά στην παραλία.

Parko1
Κλείσιμο


Αμέσως φώναξαν το ναυαγοσώστη του δήμου, ο οποίος και το έβγαλε για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν αργά.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, η ταβέρνα που έχει τα φουσκωτά παιχνίδια συνήθως έχει δικό της ναυαγοσώστη αλλά δεν ξέρει κανείς αν βρισκόταν στη θέση του και πού βρισκόταν.

Το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε στο Βοστάνειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η εν λόγω ταβέρνα έμεινε κλειστή χθες όλη μέρα και σήμερα. Περιπολικά ήταν απ' έξω χθες και οι αστυνομικοί έπαιρναν καταθέσεις.

Parko3
Parko4


Η ανακοίνωση του λιμενικού:

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Βατερών Λέσβου, και συγκεκριμένα από εγκατάσταση θαλάσσιας παιδικής χαράς αλλοδαπό αγόρι, ηλικίας 9 ετών.

Ο ανωτέρω ανήλικος αφού εντοπίστηκε από ιδιώτη λουόμενο στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή, να έχει χάσει τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε εν συνεχεία στην ξηρά όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κατόπιν διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου και στη συνέχεια στο “ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ” Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμενικό Σταθμό Πλωμαρίου που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο 29χρονος υπεύθυνος – ναυαγοσώστης της εν λόγω θαλάσσιας παιδικής χαράς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης