Τραγωδία στη Λέσβο: Πνίγηκε οκτάχρονος στην παραλία των Βατερών

Vatera_Beach

Tον οκτάχρονο εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του άλλα παιδιά που έπαιζαν στην περιοχή και άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Τραγωδία στην παραλία των Βατερών της νότιας Λέσβου, όταν ένας οκτάχρονος που έπαιζε με φουσκωτά παιχνίδια στην παραλία βρέθηκε πνιγμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον οκτάχρονο εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του άλλα παιδιά που έπαιζαν στην περιοχή και άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το άτυχο παιδί είχε πάει στα Βατερά για κολύμπι με τον πατέρα του, από την Αγιάσο όπου διέμεναν.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

ΠΟΛΥΧΝΙΤΑΚΗΣ

Τα νερα εκει ειναι απότομα,βαθια και θελει πολυ προσοχη.

fm

Δυστυχώς κάποιοι γονείς θεωρούν ότι η ενασχόληση των παιδιών με τέτοια παιχνίδια τους απαλλάσσει από την ανάγκη επίβλεψης τους, προκειμένου αυτοί με την ησυχία τους να κάνουν ηλιοθεραπεία ή να απολαύσουν το καφέ ή ένα ποτό, κουβεντιάζοντας. Όμως μπορεί να δημιουργηθούν συνθήκες για να γίνει κάποιο ατύχημα και μάλιστα θανατηφόρο. Γιαυτό η επίβλεψη των παιδιών που παίζουν είτε στη θάλασσα είτε αλλού, όπως παιδική χαρά θα πρέπει να είναι συνεχής και αδιάλειπτη.

NY

Προσοχή στους γονείς! Η θάλασσα δεν είναι παιχνίδι. Όταν έχεις παιδιά μαζί σου δεν πρέπει να είσαι ποτέ άνετος. Πάντα σε εγρήγορση...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

germancars

ο θέμα κυκλοφορίας των οχημάτων με ξένες πινακίδες στην Ελλάδα έχει προκαλέσει την έκπληξη πολλών αναγνωστών του NewsAuto.gr οι οποίοι δεν μπορούν να αντιληφθούν πως οι Ελληνικές Αρχές θα μπορούν να διαπιστώσουν αν το όχημα βρίσκεται και κινείται για χρονικό διάστημα άνω των 6 μηνών στην χώρα μας.