Ψινάκης: Δεν είμαι ένοχος, ούτε δειλός για να παραιτηθώ

Ψινάκης: Δεν είμαι ένοχος, ούτε δειλός για να παραιτηθώ

Με 50 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε το δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα - Μικροένταση, όταν ο δήμαρχος, μετά ομιλία του, κάθισε δίπλα στους πυρόπληκτους που είχαν συγκεντρωθεί για τη συνεδρίαση

psinakis
Για μία ακόμη φορά δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ενα και πλέον μήνα μετά την ασύλληπτη τραγωδία στο Μάτι, ο δήμαρχος έκανε στη συνεδρίαση απολογισμό της καταστροφής, ενώ αναφέρθηκε και στα έργα που θα γίνουν στις πληγείσες περιοχές.

«Να παραιτηθώ από τι;» αναρωτήθηκε και είπε ότι «δεν μπορείς να παραιτηθείς από τον πόλεμο». 

«Αυτό δεν είναι δειλία; Ή ενοχή ή δειλία; Ούτε ένοχος είμαι, ούτε υπήρξα δειλός ποτέ. Οι άνθρωποι που κατέθεσαν από την πρώτη στιγμή την ψυχή τους ξέρουν πολύ καλά και πού ήμουν και πού είμαστε και ποιοι είμαστε. Θα ήταν χρήσιμο να μας πουν πού ήταν εκείνοι που φυγομάχησαν, που λιγοψύχησαν, που συκοφάντησαν για μικροπολιτικούς λόγους», σημείωσε ο  δήμαρχος Μαραθώνα.

Κάποια στιγμή δημιουργήθηκε μικροένταση, όταν ο δήμαρχος, αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του, κάθισε κοντά στους πυρόπληκτους που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση.

Εκείνη τη στιγμή της αντιπολίτευσης είπαν ότι πρέπει να ακουστούν και οι δικές τους απόψεις ενώ ο Ηλίας Ψινάκης ζήτησε να επιταχυνθεί η διαδικασία, ώστε να φύγει νωρίτερα ο κόσμος και να μιλήσουν μετά οι υπόλοιποι για τα θέματα που επιθυμούν.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με σχεδόν 50 λεπτά καθυστέρηση, ενώ πριν ξεκινήσει η διαδικασία κρατήθηκε εντός λεπτού σιγή.

Ωστόσο σημειώνεται ότι παραλίγο να μην υπάρξει απαρτία, καθώς στην προηγούμενη συνεδρίαση, με θέμα την παραίτηση του Ηλία Ψινάκη, είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος ώστε να περάσει το ψήφισμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης