Εισβολές κακοποιών σε σπίτια σε Ημαθία και Λάρισα: Τους έπιασαν στον ύπνο... από ανοιχτό παράθυρο

Εισβολές κακοποιών σε σπίτια σε Ημαθία και Λάρισα: Τους έπιασαν στον ύπνο... από ανοιχτό παράθυρο

Οι ηλικιωμένοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και ακινητοποιήθηκαν στο κρεβάτι τους από τον έναν ληστή, ενώ ο άλλος ερεύνησε το σπίτι ώσπου βρήκε 500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά

astynomia
Κοιμόντουσαν ανυποψίαστοι ένας 84χρονος και η 78χρονη σύζυγός του όταν, από το παράθυρο του σπιτιού τους στο Νησί Ημαθίας που είχαν αφήσει μισάνοιχτο για να δροσίζονται τρύπωσαν, εισέβαλαν δυο άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και τον ξύπνησαν απότομα.

Οι ηλικιωμένοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και ακινητοποιήθηκαν στο κρεβάτι τους από τον έναν ληστή, ενώ ο άλλος ερεύνησε το σπίτι ώσπου βρήκε 500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά. Οι κακοποιοί άρπαξαν ακόμη και μια χρυσή αλυσίδα από το λαιμό της 78χρονης και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Το ζευγάρι ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις, αλλά οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.

*** Ανάλογη περιπέτεια έζησε και η ιδιοκτήτρια ενός διαμερίσματος σε κεντρική συνοικία της Λάρισας, όταν στο σπίτι της εισέβαλαν δυο άγνωστοι οι οποίοι όρμησαν κατά πάνω της, την ακινητοποίησαν και τη φίμωσαν για να μην καλέσει σε βοήθεια. Όμως, οι δράστες της επίθεσης δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν κι έτσι περιορίστηκαν να σχίσουν με μαχαίρι τον... καναπέ του σαλονιού και έφυγαν βιαστικά!

Και σε αυτή την περίπτωση, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους και διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν το κίνητρο της περίεργης επίθεσης. Εκτιμούν, πάντως, ότι οι δράστες είχαν... λάθος πληροφορίες για την ύπαρξη μεγάλου ποσού στο σπίτι της γυναίκας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης