Οι διαστάσεις που εκτιμάται ότι μπορεί να λάβει η μεγάλη πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Δευτέρας στα Γεράνεια Όρη αποτυπώνονται σε βίντεο που δημοσιεύει το meteo.gr, βάσει των προβλέψεων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Να σημειωθεί το Αστεροσκοπείο εφαρμόζει ένα επιστημονικό μοντέλο πρόβλεψης, το οποίο δεν λαμβάνει υπόψη τις προσπάθειες κατάσβεσης.
Στο βίντεο παρουσιάζεται με κινούμενο κόκκινο χρώμα, η πιλοτική πρόγνωση εξάπλωσης για την πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Κινέτα, στη Δυτική Αττική.
Συγκεκριμένα, απεικονίζει την προβλεπόμενη από το μοντέλο WRF-SFIRE εξάπλωση της δασικής πυρκαγιάς από τη στιγμή της έναρξης της, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 στις 12:15 μέχρι και την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 στις 09:00.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.