Βίντεο: Πώς θα εξελιχθεί η φωτιά στην Κινέτα σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών

4513336

 Με κινούμενο κόκκινο χρώμα παρουσιάζεται η πιλοτική πρόγνωση εξάπλωσης για την πυρκαγιά 

Οι διαστάσεις που εκτιμάται ότι μπορεί να λάβει η μεγάλη πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Δευτέρας στα Γεράνεια Όρη αποτυπώνονται σε βίντεο που δημοσιεύει το meteo.gr, βάσει των προβλέψεων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Συντονιστείτε στο ΘΕΜΑ FM 104,6 και ακούστε όλες τις εξελίξεις για τον πύρινο εφιάλτη σε Κινέτα, Νέο Βουτζά και Χανιά

Να σημειωθεί το Αστεροσκοπείο εφαρμόζει ένα επιστημονικό μοντέλο πρόβλεψης, το οποίο δεν λαμβάνει υπόψη τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Στο βίντεο παρουσιάζεται με κινούμενο κόκκινο χρώμα, η πιλοτική πρόγνωση εξάπλωσης για την πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Κινέτα, στη Δυτική Αττική. 

Συγκεκριμένα, απεικονίζει την προβλεπόμενη από το μοντέλο WRF-SFIRE εξάπλωση της δασικής πυρκαγιάς από τη στιγμή της έναρξης της, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 στις 12:15 μέχρι και την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 στις 09:00.

Πρόγνωση εξάπλωσης πυρκαγιάς στην Κινέτα 23-24 Ιουλίου 2018

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΑΛΛΑΞΤΕ

ΤΟΝ νομο..ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ...

Νίκος

Τί περιμένετε, όλο συνεταιρισμοί με οικόπεδα έχουν ξεφυτρώσει στην περιοχή...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

digamos_main01

Ενώ πριν απο λίγα 24ώρα η εξαπατημένη σύντροφος κατέθεσε και αγωγή εναντίον του καρδιολόγου για ηθική βλάβη αξιώνοντας κατά πληροφορίες το χρηματικό ποσό των 300.000 ευρώ

nikowxris76

Ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι από τη στιγμή που η Τουρκία αμφισβητεί την ενάσκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, αμφισβητεί και τα δικαιώματα των γειτονικών κρατών

2