Πάτρα: Τσάκωσαν τρία μέλη της σπείρας που έκλεβε φορτηγάκια

Πάτρα: Τσάκωσαν τρία μέλη της σπείρας που έκλεβε φορτηγάκια

Οι τρεις δράστες ηλικίας 21, 24 και 33 χρόνων παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στο τμήμα και συνελήφθησαν

astynomia
Άλλα τρία μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβαν φορτηγάκια από περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας, τα αποσυναρμολογούσαν και τα πωλούσαν σε κλεπταποδόχους, συνελήφθησαν στην Αμαλιάδα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας, ανεβάζοντας σε εννέα τον αριθμό των συλληφθέντων ενώ αναζητούνται άλλοι έξι.

Οι τρεις δράστες ηλικίας 21, 24 και 33 χρόνων παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στο τμήμα και συνελήφθησαν, καθώς σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Αμαλιάδας για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές. Με τις ίδιες κατηγορίες είχε συλληφθεί στις 29 Ιουνίου ο 31χρονος αρχηγός της σπείρας, ενώ στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης τρεις μέρες νωρίτερα είχαν συλληφθεί πέντε μέλη της ηλικίας 18, 20, 27, 27 και 32 χρόνων. Πλέον, αναζητούνται άλλοι έξι ηλικίας 20 ως 33 χρόνων

ως τώρα, εξιχνιάστηκαν 17 κλοπές που είχαν γίνει από το Μάρτιο του 2017 ως και φέτος το Μάρτιο στην Αμαλιάδα, τον Πύργο, τη Γαστούνη, τα Λεχαινά, τη Μανωλάδα, το Νεοχώρι Κυλλήνης, την Πάτρα, την Δυτική Αχαία και το Αίγιο. Οι ένδεκα περιπτώσεις αφορούσαν κλοπές αγροτικών φορτηγών και οι υπόλοιπες ήταν τέσσερις κλοπές σε καταστήματα και δυο σε σπίτια. Σε μια περίπτωση, οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα από τα φορτηγά που είχαν κλέψει από τη Γαστούνη για να διαλύσουν την βιτρίνα ενός κοσμηματοπωλείου και να αρπάξουν πλήθος κοσμήματα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης