Τεράστια ταλαιπωρία περίμεν τους εκδρομείς του καλοκαιριού που επέλεξαν το πλοίο Blue Star 1 από το λιμάνι του Πειραιά για το δρομολόγιο Πάρος-Νάξος-Πάτμος-Λέρος-Κως.
Αν και το δρομολόγιο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 10 το πρωί, το πλοίο εκείνη την ώρα έφτασε στον Πειραιά με αποτέλεσμα ο απόπλους να καθυστερήσει 3,5 ώρες καθώς το πλοίο αναχώρησε στις 15:30
Την οργή των επιβατών και των οδηγών που περίμεναν για ώρες μέσα στον ήλιο να επιβιβαστούν στο πλοίο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του protothema.gr, προκάλεσε η απουσία εξήγησης από την εταιρεία για την ταλαιπωρία.
Σύμφωνα με το θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας με τον οποίο επικοινώνησε το protothema.gr η αιτία της καθυστέρησης ήταν «η μεγάλη επιβατική κίνηση καθώς το πλοίο έφτασε στον Πειραιά με 700 επιβάτες».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.