Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο 57χρονος που είχε πέσει σε φαράγγι
Είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του - Είχε πέσει σε δύσβατο και απόκρημνο σημείο
Σε τραγωδία εξελίχθηκε η βόλτα ενός άνδρα στο φαράγγι του Κουδουμά, στα νότια του νομού Ηρακλείου, καθώς εντοπίστηκε νεκρός από τους πυροσβέστες.
Νωρίτερα, είχε στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση, αρχικά για τον εντοπισμό του 57χρονου και στη συνέχεια για την διάσωσή του. Στην επιχείρηση συμμετείχαν στελέχη της 3ης ΕΜΑΚ και πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο του Πύργου.
Οι διασώστες τον εντόπισαν, δυστυχώς νεκρό, μετά από υπερπροσπάθεια καθώς είχε πέσει σε ένα ιδιαίτερα δύσβατο και απόκρημνο σημείο.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών