Μύκονος: Μετά τα κοντέινερ... σκηνές από την Αίγυπτο για τους εργάτες - μετανάστες

Μύκονος: Μετά τα κοντέινερ... σκηνές από την Αίγυπτο για τους εργάτες - μετανάστες

Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη προκειμένου να προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στο προσωπικό του

mykonos_main01
Απίστευτες εικόνες κατέγραψε η κάμερα του protothema.gr μέσα απο το χώρο δημοφιλούς bar restaurant, όπου οι υπεύθυνοι του έστησαν σκηνές για να κοιμίζουν τους υπαλλήλους τους, προφανώς για να γλιτώσουν τα έξοδα ενοικίασης δωματίων.
Μύκονος - σκηνές

Μετά τα κοντέινερ και τα δωμάτια - τρύπες των 8 τ.μ, ήρθαν οι σκηνές εξ Αιγύπτου, καθώς ένας ιδιοκτήτης νεότευκτου μπαρ εστιατορίου το οποιο προσφέρει ακριβά κοκτέιλς με θέα τον καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα, σκέφτηκε έναν ευφάνταστο τρόπο προκειμένου να μειώσει τα λειτουργικά κόστη της επιχείρησης του, αποφεύγοντας τα ακριβά ενοίκια που ζητούν οι ιδιοκτήτες των δωματίων.

Διαπιστώνοντας προφανώς ότι η τοποθέτηση κοντέινερ στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος του δεν θα ηταν και η καλύτερη δυνατή επιλογή απο άποψη αισθητικής τουλάχιστον, κατέφυγε σε μια άλλη πρωτότυπη λύση καθώς δεν ηταν διατεθειμένος για να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη προκειμένου να προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στο προσωπικό του.

Σκέφτηκε λοιπόν να αγοράσει… σκηνές. Κανονικές σκηνές σαν κι’ αυτές που συναντάμε στα οργανωμένα κάμπινγκ ή στην έρημο της Αιγύπτου, διότι από κει μάλιστα αγοράστηκαν έναντι 500 ευρώ η μια, όπως θα ακούσετε να λέει στη καμερα του protothema.gr ένας υπάλληλος του καταστήματος.

Κλείσιμο
Πράγματι, όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο, περιμετρικά της επιχείρησης έχουν στηθει μεγάλες σκηνές, μερικές εκ των οποίων χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικοί χώροι κι άλλες για να κοιμούνται οι εργαζόμενοι, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος έχει μετατραπεί σε ένα παράνομο υπαίθριο κάμπινγκ και είναι αποριας άξιο, πως οι αστυνομικές και λοιπές Αρχές επέτρεψαν να συμβεί αυτό σε ένα χώρο που βρίσκεται στην «καρδιά» του νησιού και τα απογεύματα κατακλύζεται απο εκατοντάδες τουρίστες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης