Πειραιάς: Οι όροι παραχώρησης του πρώην κτιρίου της Ραλλείου

ral11-ole

Το κτίριο ανήκει στον Δήμο και παραχωρείται στο Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων - Τι προβλέπεται σε κάθε περίπτωση

Τους κατ΄αρχήν όρους παραχώρησης του κτιρίου της πρώην Ραλλείου στο Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων (ΤΑΧΔΙΚ) για την ανακατασκευή του και τη μετατροπή του σε δικαστικό μέγαρο, ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, στη σημερινή του συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το κτίριο είναι ιδιοκτησίας του δήμου και οι όροι που ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο, είναι μεταξύ άλλων οι εξής: Εντός τριών ετών να έχουν οριστικοποιηθεί οι μελέτες, διαφορετικά ακυρώνεται η παραχώρηση.

Επίσης θα επανέλθει στο δήμο αν δεν έχει ξεκινήσει η κατασκευή εντός δυο ετών μετά την οριστικοποίηση των μελετών. Η διάρκεια παραχώρησης των 49 ετών ξεκινά αμέσως με την οριστικοποίηση των μελετών. Τότε επίσης, το κτίριο θα εκκενωθεί από τις υπηρεσίες του δήμου κι από επιχειρήσεις που στεγάζονται σήμερα σ΄αυτό, και θα παραδοθεί στο ΤΑΧΔΙΚ.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Aυτό το κτήριο χρειάζεται

ενίσχυση για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί. Δεν νομίζω ότι το ΤΑΧΔΙΚ μπορεί να τρέξει τις διαδικασίες για μελέτες , δημοπρατήσεις, επιβλέψεις κλπ

Νησιώτης

Τί ασχήμια είναι αυτή;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης