Ελεύθερος με όρους ο γιος του «αποθηκάριου» της μαφίας των αντικαρκινικών φαρμάκων

mafia

 Απολογούμενος στην ανακρίτρια ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση

Ελεύθερος έφυγε από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων αμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Διαφθοράς ένας ακόμη κατηγορούμενος για το μεγάλο κύκλωμα εμπορίας αντικαρκινικών φαρμάκων που εξάρθρωσαν πρόσφατα οι αρχές.

Πρόκειται για τον γιος του φερόμενου «αποθηκάριου» του κυκλώματος, στον οποίο ανακρίτρια και εισαγγελέας επέβαλαν μόνο περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

«Δεν έχω καμία συμμετοχή στην οργάνωση. Είμαι μόνο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της φαρμακαποθήκης. Δεν έχω καμία σχέση με τις δραστηριότητες της», φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακρίτρια.

Στο σπίτι του, όπου και συνελήφθη μετά από έφοδο της οικονομικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναβολικά αλλά και πολύτιμοι λίθοι.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4480305

Το πλήρωμα συνελήφθη για πρόκληση ναυαγίου με πρόθεση - Φέρονται να υποστήριξαν ότι είχαν ξεκινήσει από τη Συρία με προορισμό τη Μάλτα με σκοπό να παραδώσουν το 40μετρο σκάφος- Δεν έπεισαν στις καταθέσεις τους