Συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας σε συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου

katsis

Αρχικά είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση σε γραφείο στην οδό Ακαδημίας

Ολοκληρώθηκε, πριν λίγο, η διαμαρτυρία της ΛΑΕ σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα.

Αρχικά τα μέλη της ΛΑΕ είχαν προγραμματίσει να διαμαρτυρηθούν σήμερα σε συμβολαιογραφείο που στεγάζεται επί της οδού Ακαδημίας 56 στην Αθήνα.

Ωστόσο, στη συνέχεια, η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε, τελικά σε συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστριου 18.

Μέλη της Λαϊκής Ενότητας που έφτασαν, νωρίς το μεσημέρι στην Καποδιστριου, τόνισαν ότι «Συνεχίζουμε και απαντάμε μαζικά με την παρουσία μας στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, σε όλη την χώρα. Ούτε η αστυνομική βία, ούτε οι προσαγωγές ούτε οι συλλήψεις δεν θα σταματήσουν τον αγώνα μας.

Η «αξιοπιστία» της Κυβέρνησης αναδεικνύεται κάθε στιγμή.

Φαίνεται να ξέχασε ακόμα και την δέσμευση της, την οποία διακήρυσσε σε όλους τους τόνους, ότι δεν θα εκπλειστηριαστούν ακίνητα αξίας κάτω των 300.000 ευρώ.

Ο δικός μας αγώνας όμως συνεχίζεται!

Δεν μας σταματάνε ούτε τα ψέματα, ούτε η προσπάθεια κατασυκοφάντησης, ούτε οι διώξεις, ούτε τα ιδιώνυμα.  Αντίθετα μας κάνουν πιο δυνατούς».
IMG_6291
IMG_6290
IMG_6289
IMG_6288
IMG_6287
IMG_6286

ΣΧΟΛΙΑ (3)

demo

Ξυλο δεν εχει σημερα? Γιατι γα@@το?

Κυριάκος Ιωαννίδης

Δεν μας αφήνουν ήσυχους με τις ανοησίες. Νομίζουν, ότι. Θα κοροϊδεύουν το λαό συνέχεια. Ελπίζω να κατάλαβαν και πιο ηλίθιοι με ποιους έχουν να κάνουν.

Οχι

στους πλειστηριασμούς. Πλην όμως, φερατε Τσίπρα στην εξουσία. Γι αυτο και βολεύεστε και σε τηλ. Θάλαμο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

samos0

Οι γονείς των μαθητών δηλώνουν πως «ως ένδειξη καλής θέλησης προς όλες τις πλευρές» προτείνουν σε όλους τους συλλόγους την άμεση άρση της απόφασης αποχής των παιδιών τους από τα μαθήματα

police0

Το δράμα ξεκίνησε από τον χωρισμό του μαθητή της Β' Λυκείου με την κοπέλα του - «Να περνάτε καλά στη ζωή σας» έγραφε στο σημείωμά του, απευθυνόμενος στους γονείς του και στην αγαπημένη του

5