Κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ μπούκαραν στο σπίτι της πρώην συζύγου γνωστού εφοπλιστή

Κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ μπούκαραν στο σπίτι της πρώην συζύγου γνωστού εφοπλιστή

Την ανάγκασαν, μιλώντας ελληνικά, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο, πήραν 250.000 ευρώ σε μετρητά, αλλά και κοσμήματα των οποίων η αξία των οποίων, σύμφωνα πάντα με τη Σοφία Γιαννικοπούλου, ανέρχεται σε πάνω από 4.000.000 ευρώ

αδσφγσδφηδφγ
Μία περίεργη υπόθεση με εισβολή κουκουλοφόρων στο σπίτι της πρώην συζύγου γνωστού εφοπλιστή στη Γλυφάδα εξετάζουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλεις Νοτιοανατολικής Αττικής. Όπως έγινε γνωστό, τα ξημερώματα της 29ης Μαρτίου, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, τρεις κουκουλοφόροι οπλισμένοι με καλάσνικοφ, μπούκαραν στο σπίτι της πρώην συζύγου γνωστού εφοπλιστή, στην οδό Αγίου Γερασίμου, στη Γλυφάδα και της άρπαξαν μετρητά και κοσμημάτα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ.

Όπως δήλωσε η Σοφία Γιαννικοπούλου στην κατάθεση της, οι εισβολείς, ακινητοποίησαν τον οικιακό της βοηθό και τις δύο κόρες της και μιλώντας ελληνικά ανάγκασαν την πρώην σύζυγο του εφοπλιστή, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο, πήραν 250.000 ευρώ σε μετρητά, αλλά και κοσμήματα των οποίων η αξία των οποίων, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλουσα, ανέρχεται σε περίπου 4.000.000 ευρώ.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής συνεχίζονται προκειμένου ννα διαπιστωθεί τι κρύβεται πίσω από την εισβολή καθώς όπως διαπίστωσαν δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην οικία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης