Κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ μπούκαραν στο σπίτι της πρώην συζύγου γνωστού εφοπλιστή

αδσφγσδφηδφγ

Την ανάγκασαν, μιλώντας ελληνικά, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο, πήραν 250.000 ευρώ σε μετρητά, αλλά και κοσμήματα των οποίων η αξία των οποίων, σύμφωνα πάντα με τη Σοφία Γιαννικοπούλου, ανέρχεται σε πάνω από 4.000.000 ευρώ

Μία περίεργη υπόθεση με εισβολή κουκουλοφόρων στο σπίτι της πρώην συζύγου γνωστού εφοπλιστή στη Γλυφάδα εξετάζουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλεις Νοτιοανατολικής Αττικής. Όπως έγινε γνωστό, τα ξημερώματα της 29ης Μαρτίου, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, τρεις κουκουλοφόροι οπλισμένοι με καλάσνικοφ, μπούκαραν στο σπίτι της πρώην συζύγου γνωστού εφοπλιστή, στην οδό Αγίου Γερασίμου, στη Γλυφάδα και της άρπαξαν μετρητά και κοσμημάτα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ.

Όπως δήλωσε η Σοφία Γιαννικοπούλου στην κατάθεση της, οι εισβολείς, ακινητοποίησαν τον οικιακό της βοηθό και τις δύο κόρες της και μιλώντας ελληνικά ανάγκασαν την πρώην σύζυγο του εφοπλιστή, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο, πήραν 250.000 ευρώ σε μετρητά, αλλά και κοσμήματα των οποίων η αξία των οποίων, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλουσα, ανέρχεται σε περίπου 4.000.000 ευρώ.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής συνεχίζονται προκειμένου ννα διαπιστωθεί τι κρύβεται πίσω από την εισβολή καθώς όπως διαπίστωσαν δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην οικία.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Μια από τις πολλές συζύγους του...

Δεν έχεις πάντως και 250.000Ε έτσι για ώρα..ανάγκης(!) εύκολα στο σπίτι!!! Μήπως ο...οικιακός βοηθός ξέρει περισσότερα???

Bill

TOSKA go home........Τι έχεις να προσφέρεις ακόμη στην Πατρίδα...go home!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

exxon

Η Τουρκία παρά τις απειλές και τις προειδοποιήσεις για παρεμπόδιση των γεωτρήσεων στη κυπριακή ΑΟΖ, δεν προσέγγισε καν το τεμάχιο 10, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να επαναλάβει τα όσα έπραξε στο τεμάχιο 3 παρεμποδίζοντας με πολεμικά πλοία την γεώτρηση της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ

4