Χαμός στο Twitter για τη σημαία: «Σημαιοφόρος 2018 η Αθανασία Νταβαρίνου»

Χαμός στο Twitter για τη σημαία: «Σημαιοφόρος 2018 η Αθανασία Νταβαρίνου»

Δείτε τι γίνεται στα social media

Σημαίες, σημαιοφόροι, κλήρωση. Σε Twitter και social media, τις τελευταίες ώρες επικρατεί θεματολογία που περισσότερα θα ταίριαζε σε 28η Οκτωβρίου ή 25η Μαρτίου. Κι όμως εν μέσω θέρους, η απόφαση της κυβέρνησης στα δημοτικά σχολεία σημαιοφόρος να βγαίνει μαθητής από κλήρωση
έβαλε φωτιά στο Διαδίκτυο. Πώς είδε το Twitter την απόφαση; Μία ματιά στα tweets που ακολουθούν θα σας πείσει:


  


ΣΧΟΛΙΑ (23)

Γιατι?

Δεν καταλαβγαίνω τον άριστο τον έχετε περισσότερο άξιο να σηκώσει τη σημαία αλλά περιμένετε και από τον άριστο και από αυτόν που δεν είναι τόσο καλός μαθητής να υπερασπιστούν την πατριδα όταν τους καλέσει το καθήκον! Ούτως ή άλλως στο δημοτικό όλα τα παιδιά 10 έχουν. Το θέμα είναι να μην είναι αυτό απαρχη για άλλες "αριστερες" μεταρρυθμίσεις στην παιδεία.

Dimitris Pan.

Επικεντρονώμαστε στόν σημαιοφόρο αντί νά αναρωτηθούμε ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ??? Ας βγάζουν τά σχολεία ΠΟΛΙΤΕΣ καί όχι υποψήφιους στρατιωτικούς. Αν καί μέ τόν χαβαλέ πού γινότανε καί γίνετε τίποτα από τά δύο δέν πετυχαίνουμε. Τά συνήθει σχόλια, απο πού θά στρείψουν τό κεφάλι καί αν μπήκε καμιά φούστα στό πλύσημο.

@ Dimitis Pan

Αν κρίνω από την ορθογραφία σου, μάλλον ήσουν εσύ χαβαλετζής και κρίνεις εξ ιδίων. Το χούι σου ... "πότε θα καταργηθούν οι παρελάσεις" σε τυφλώνει απ το να δεις το πραγματικό πρόβλημα ότι ετοιμάζουν την κοινωνία στην ισοπέδωση όλων. Οικογένεια, αξίες, πρόοδος, πατρίδα, θρησκεία, διάκριση, πρωτιά, σεξουαλικός προσανατολισμός, παιδεία, αξιολόγηση ... παραδίνονται ένα-ένα στην ομογενοποίηση των μετρίων και των μειονεκτικών.

@

Μάλλον μας μπέρδεψες με τη Β. Κορέα ή την πρώην ΕΣΣΔ.

ΚΥΠΡΙΟΣ

Μια ρηξικέλευθη εισήγηση: Αγοράστε όλοι από μια σημαία και κρεμμάστε την στον μπαλκόνι. Έτσι θα είστε όλοι χαρούμενοι 365 μέρες το χρόνο. Κι αν γουστάρετε παρέλαση ως σημαιοφόροι - κάτι που προφανώς είναι ασύγκριτη, μοναδική και κυρίως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ εμπειρία- πάρτε την και κάντε γύρο του τετραγώνου. Φωνάξτε και τους γείτονες για να πουλήσετε μούρη. Για όλα τα αλλά πουλάτε μούρη , εξάλλου- εκτός αν θα τα καταργήσουμε κι αυτά. ΥΓ Για τον πονόκοιλο λόγω πείνας η ορθολογική λύση είναι το φαϊ και όχι το ξεκοίλιασμα, αν και τα δύο σταματούν τον πόνο- και το δεύτερο ΜΟΝΙΜΑ. Με το δεύτερο τρόπο λύνονται βασικά ΟΛΑ τα προβλήματα- ειδικά αυτό της ανισότητας (κι όποιος σφάξει πρώτος έσφαξε). Αυτή είναι η γενική λογική του Συριζα... Αυτή είναι και η λύση των μετρίων κόντρα στους άριστους, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι έτσι υπογράφουν και τη δική τους καταδίκη. Κυρίως αυτοί, γιατί εκτός από τους φελλούς επιπλέουν και οι άριστοι. Πάντα. Οι μέτριοι; Ποιος τους χ...! ΥΓ2 Αν το πρόβλημα είναι η μεροληψία των εκπαιδευτικών, η λύση είναι να δίνεται η σημαία με εξετάσεις. Κι όποιος αντέξει.

theo

Λέμε ΝΑΙ στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Εδώ και τώρα, άμεση σύνδεση του βαθμού του απολυτηρίου με το Λαϊκό Λαχείο και με το ΚΙΝΟ!

μετά απο αυτό αντε και

κλήρωση και οι βαθμοι.

Μαικ

Μιλάμε για μεγάλη κακομοιριά τα σχόλια στο twitter. Το καμάρι του γονιού. Να γίνει το παιδί του σημαιοφόρος.. Και μετά μας φταίει ο Συριζα για τη κατάντια αυτής της δύσμοιρης χώρας. Θυμάμαι στο σχολείο μου, όλες οι γλύφτρες σηκώνανε σημαία και όταν ηρθε η ώρα των πανελλαδικών, κλαίγανε με μαύρο δάκρυ, γιατί για πρώτη φορά κρίθηκαν αντικειμενικά και απέτυχαν παταγωδώς. Όταν κάποιοι που δουλεύαμε αθόρυβα, αδιάφοροι για σημαίες και απουσιολόγια, περνούσαμε στις καλύτερες σχολές, οι γλύφτες προσπαθούσαν να καταλάβουν τι πήγε στραβά... Ο Συριζα λάθη έχει κάνει και θα κάνει και άλλα, αλλά η συγκεκριμένη ρύθμιση δεν είναι ενα απο αυτά.. Η συγκεκριμένη ρύθμιση ειναι στη σωστή κατεύθυνση, και μάλιστα θα πρέπει να επεκταθεί σε όλο το φάσμα του εκπαιδευτικού συστήματος. Οι πολίτες αυτής της χώρας πρέπει να μάθουν, απο μικρή ηλικία, να μην ασχολούνται με φανφάρες, παρελάσεις και γλέντια. Να βάζουν κάτω το κεφάλι και να μελετάνε για να γίνουν κάτι καλό και χρήσιμο, όχι για να γίνουν σημαιοφόροι. Ασε που το θέμα του σημαιοφόρου, απασχολεί περισσότερο τους γονείς, παρά τα παιδιά... Αρρωστημένα ανθρωπάκια που τρέχουν και βρίζουν τους δασκάλους γιατι δεν έγινε το παιδί τους σημαιοφόρος... Και κάτι τελευταίο. Βάζουμε ως στόχο το να γίνει ενα παιδί σημαιοφόρος, γιατί δεν μπορούμε διαφορετικά να το κινητοποιήσουμε να γίνει καλός μαθητής.. Εδώ υπάρχουν δυο αλήθειες: (1) δεν ειναι ολα τα παιδιά φτιαγμένα για να γίνουν επιστήμονες (2) Θα πρέπει να βρεθούν διαφορετικά κίνητρα για τα παιδιά. Αληθινά κίνητρα.

kk

Τώρα το επόμενο βήμα είναι ο απουσιολόγος. Αν γίνει κι αυτό, θα φύγει η χώρα μπροστά. Μιλάμε πρώτη φορά αριστερά, όχι μ@λ@κίες...

theo

ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ στο SURVIVOR 2018 : " και τώρα μπροστά από τους επισήμους περνά Σημαιοφόρος η Λάουρα με τον κόλον τον τόσον! Δίπλα της ο Μισθοφόρος"

Πάντως

Πάντως στον πραγματικό έξω κόσμο συναντάμε ανθρώπους που είναι καλύτεροι από μας και εμείς από εκείνους! Σας σόκαρα; ας το μαθαίνει το παιδί από νωρίς μην ζει σε σύννεφα και μετά κλαίμε για τις αυτοκτονίες! Άλλωστε και ο ίδιος αν έχει εταιρεία τον καλύτερο θα προτιμήσει. Ποιόν θα πάρει; τον τελευταίο αμόρφωτο; για συνέλθετε...

?

δεν εμφανισατε ολα τα σχολια .....σκοπευετε να τα παρουσιασετε στο τουητερ, ως δικα σας ?

Lakis

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε πως να σταματήσει το ... brain drain. Η νέα εκπαιδευτικη του μεταρρύθμιση, θα επιβραβεύει από το δημοτικό, τα ....τούβλα !

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης