Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο στον Κολωνό με 500.000 ευρώ

Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο στον Κολωνό με 500.000 ευρώ

Έξι άτομα, αφού πήδηξαν την περίφραξη της εταιρείας στον Κολωνό, ακινητοποίησαν τον φύλακα και πήραν το χρηματοκιβώτιο - Το αυτοκίνητό τους βρέθηκε καμένο στον Ασπρόπυργο 

Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο στον Κολωνό με 500.000 ευρώ
Τη μεθοδολογία και τον τρόπο δράση της συμμορίας των χρηματοκιβωτίων φαίνεται πως αντέγραψε συμμορία ληστών που εισέβαλε σήμερα τα ξημερώματα σε εταιρεία στην οδό Σπύρου Πάτση στον Κολωνό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έξι άτομα, αφού πήδηξαν την περίφραξη της εταιρείας, ακινητοποίησαν τον φύλακα και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου υπήρχε το χρηματοκιβώτιο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα κλαρκ, ώστε να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο στο φορτηγό με το οποίο είχαν φτάσει στο σημείο. Μερικές ώρες αργότερα το φορτηγό βρέθηκε καμένο στον Ασπρόπυργο.

Κλείσιμο
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας δήλωσε στους αστυνομικούς πως στο εσωτερικό του χρηματοκιβωτίου βρίσκονταν 500.000 ευρώ σε μετρητά. Ήδη στο μικροσκόπιο έχει μπει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της εταιρείας με την αστυνομία να αναζητά τους δράστες.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης