Θεσσαλονίκη: Αποφασίζουν αύριο το πρωί για τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ
Μείζον ζήτημα η αναστολή ή όχι της επίσχεσης εργασίας ενόψει της σύσκεψης που συγκάλεσε για την Τρίτη ο υπουργός Μεταφορών
Τις οριστικές αποφάσεις τους για το εάν τελικά θα αναστείλουν την επίσχεση εργασίας που προανήγγειλαν ότι θα προχωρήσουν από τις 15/5, πρόκειται να λάβουν αύριο σε έκτακτο διοικητικό τους συμβούλιο (10 το πρωί), οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, με τον πρόεδρό τους, Δημήτρη Τσερμενίδη να τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ "είμαι αντίθετος με την αναστολή, αλλά οι αποφάσεις λαμβάνονται συνολικά".
Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της ανακοίνωσης που εξέδωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και βάσει της οποίας ο υπουργός Μεταφορών καλεί σε συνάντηση και σύσκεψη τη διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ, την Τρίτη 16/5 στις 11 το πρωί.
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστο Στεφανίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κλήση σε σύσκεψη από τον υπουργό, αναφέροντας ότι η κίνηση αυτή κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση "για την εκτόνωση της έντασης και την εξεύρεση λύσης». Υπογραμμίζεται ότι στη συνάντηση/σύσκεψη της προσεχούς Τρίτης, θα δώσει το «παρών» και το υπουργείο Οικονομικών.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.