Δίκη ΧΑ: Μήνυση θα καταθέσει η Μάγδα Φύσσα για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε
Ειδικότερα, θα συζητηθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου η αστυνομία να εντοπίσει τον άνθρωπο που είπε στην κυρία Φύσσα «που είναι τώρα ο Παύλος;» προκαλώντας την αγανάκτησή της
Σε κατάθεση μήνυσης κατά άγνωστων για τα όσα έλαβαν χώρα σε σχέση με την μνημη του γιου της σήμερα το πρωί στο Εφετείο της Αθήνας, όπου εκδικάζεται η υπόθεση
της Χρυσής Αυγής, προτίθεται να προχωρήσει η κυρία Μάγδα Φύσσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα θα καταθέσει μήνυση για τη φραστική επίθεση που, όπως καταγγέλλει, δέχτηκε σήμερα στο Εφετείο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.
Κλείσιμο
Ειδικότερα, θα συζητηθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου η αστυνομία να εντοπίσει τον άνθρωπο που είπε στην κυρία Φύσσα «που είναι τώρα ο Παύλος;» προκαλώντας την αγανάκτησή της.
Τέλος, ο συνήγορος της οικογένειας Αν. Τζέλης ανέφερε πως αναζητείται τρόπος για να «διακοπεί η αυξανόμενη επιθετικότητα των Χρυσαυγιτών οι οποίοι αντιδρούν όλο και πιο έντονα όσο βλέπουν ότι η δίκη βαίνει εις βάρος τους».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής