Στα δικαστήρια της Πάτρας βρίσκεται ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης έχοντας στο πλευρό του την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, αντιδημάρχους και δημοτικους συμβούλους.
Εντυπωσιακή είναι η παρουσία εκπροσώπων φορέων και σωματείων έξω από τα δικαστήρια Πατρών. Η οδός Γούναρη έχει κλείσει από τον κόσμο που βρίσκεται εκεί για να συμπαρασταθεί στο δήμαρχο Πατρέων ο οποίος δικάζεται σήμερα κατηγορούμενος μετά από μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος του η Χρυσή Αυγή.
Δήλωση του Δημάρχου κατά την άφιξή του στο δικαστήριο
Κλείσιμο
Εικόνα μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου
Ο Δήμαρχος Πατρέων κατηγορείται από την Χρυσή Αυγή γιατί εμπόδισε την δράση της τοπικής οργάνωσης, μη δίνοντας της έναν δημόσιο χώρο για να κάνει συγκέντρωση προεκλογικά.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.