Αυξητική τάση παρουσιάζει η προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο και όχι μόνο, καθώς την Πέμπτη σημειώθηκαν 23 παραβιάσεις του εναέριου χώρου και 15 παραβάσεις του FIR Αθηνών. Στη μία περίπτωση εξελίχθηκε σε εμπλοκή, ενώ 4 τουρκικά αεροσκάφη εντοπίστηκαν οπλισμένα.
Πιο συγκεκριμένα, συνολικά 14 τουρκικά αεροσκάφη έθεσαν σε συναγερμό την Πολεμική Αεροπορία, πετώντας πάνω από περιοχές του Βορειοανατολικού, Κεντρικού και Νοτιοανατολικού Αιγαίου.
Από τα 14 αεροσκάφη, τα 3 ήταν κατασκοπευτικά τύπου CN-235, τα 3 ήταν ελικόπτερα, ενώ μαχητικά πέταξαν σε σχηματισμούς των τεσσάρων, δύο και δύο αεροσκαφών.
Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.