Πατέρας Μπουτεράκου: «Ικετεύω την κόρη μου να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο και να πάρει τα φάρμακά της»

Πατέρας Μπουτεράκου: «Ικετεύω την κόρη μου να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο και να πάρει τα φάρμακά της»

Ο πατέρας της ηθοποιού μιλά στο protothema.gr για την κατάσταση της κόρης του και λέει ότι φοβάται για τη ζωή της - Τι αποκαλύπτει ο ψυχίατρος κ. Σούρας 

Πατέρας Μπουτεράκου: «Ικετεύω την κόρη μου να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο και να πάρει τα φάρμακά της»
Η φωνή του κυρίου Μπουτεράκου, πατέρα της ηθοποιού Τριανταφυλλιάς Μπουτεράκου που δραπέτευσε πριν από λίγες ημέρες από το Δρομοκαΐτειο
για να υποστηρίξει λίγο αργότερα ότι οι γονείς της την έκλεισαν στο εν λόγω ίδρυμα για περιουσιακούς λόγους
Κλείσιμο
, μοιάζει να μην μπορεί ν' αντέξει το βάρος των ερωτήσεων και κυρίως εκείνο των αναμνήσεων.

«Η κόρη μου είναι άρρωστη. Πολύ άρρωστη εδώ και πολύ πολύ καιρό. Τρέμω μήπως όλη αυτή η δημοσιότητα της προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα και την ωθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της. Την ικετεύω να γυρίσει και να πάρει τα φάρμακά της. Όλα διορθώνονται. Μπορεί να γίνει καλά», λέει ο ίδιος και συνεχίζει: «Για την ώρα δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Δεν έχω το κουράγιο. Σας παρακαλώ, μιλήστε με τον ψυχίατρο κ. Σούρα να σας εξηγήσει εκείνος την κατάσταση. Γνωρίζει τα πάντα...».

Θορυβημένος για την κατάσταση της Τριανταφυλλιάς αλλά και για τις επιπτώσεις που μπορεί να επιφέρει στον ψυχισμό της η μη λήψη της φαρμακευτικής αγωγής που της έχει χορηγηθεί από ψυχιάτρους, δηλώνει και ο ίδιος ο κ. Δημήτριος Σούρας: «Ο πατέρας της Τριανταφυλλιάς μου έχει αφηγηθεί όλο το ιστορικό της και κατά την άποψή μου η κοπέλα είναι εδώ και χρόνια άρρωστη. Στο Δρομοκαΐτειο μπήκε ύστερα από εισαγγελική εντολή πράγμα που σημαίνει ότι είχε εξεταστεί από συναδέλφους και είχε διαπιστωθεί ότι είναι ασθενής. Υπάρχει επίσης και ένα ένταλμα σύλληψης για ψυχιατρείο. Δεν βγαίνουν έτσι απλά οι εισαγγελικές εντολές και τα εντάλματα σύλληψης», λέει ο κ. Σούρας και συνεχίζει: «Ό,τι κάνει σήμερα το κάνει μέσα στην αρρώστια της και κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτακτικό να επιστρέψει και να συνεχίσει την αγωγή της. Πολλές φορές η αρρώστια ξεγελά. Ο ασθενής για λίγο χρονικό διάστημα μπορεί να αποκτήσει μία "φυσιολογική" συμπεριφορά η οποία όμως ανατρέπεται άμεσα και τότε ανάλογα με την υφή της ασθένειας μπορεί να γίνει επικίνδυνος τόσο για τους άλλους όσο και για τον εαυτό του. Οι ασθενείς κατά τη διάρκεια της αρρώστιας δεν μιλάνε με την λογική ή με τη συνείδηση. Άρα τη συγκεκριμένη στιγμή τα λεγόμενα τους είναι αποκυήματα της ασθένειας τους. Επιπλέον, είναι δυνατόν συνάδελφοι με τόση γνώση και με τόση πείρα να κρατούσαν στο ψυχιατρείο έναν άνθρωπο ψυχικά υγιή; Αυτή τη στιγμή μιλάω εξ ονόματος του πατέρα για να προλάβουμε το χειρότερο και δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι πολύ...».      

Σε δηλώσεις της η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου μετά τον εγκλεισμό της στο Δρομοκαΐτειο και την απόδρασή της από αυτό κατηγορεί την οικογένειά της για ό,τι έχει συμβεί. 

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» η ηθοποιός είπε: «Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ». Η ηθοποιός κατηγορεί την οικογένειά της για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρικό ίδρυμα και εξομολογείται πως δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά εναντίον τους. «Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη. Όταν θα έχουμε τη δικογραφία με τον δικηγόρο μου και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο. Με κατηγόρησαν με οργανωμένο σχέδιο ότι έκλεψα το αυτοκίνητο του πατέρα και του αδελφού μου για να με βγάλουν τρελή...» συνέχισε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως με τους γονείς της τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει από το πατρικό της και να μετακομίσει για κάποιο χρονικό διάστημα στη Μύκονο. 

Δείτε βίντεο: Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: «Μου έστησαν πλεκτάνη για την περιουσία»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης