Θρίλερ με ηθοποιό από τα «Κλεμμένα Όνειρα» - Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο

Θρίλερ με ηθοποιό από τα «Κλεμμένα Όνειρα» - Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο

Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, υποστηρίζει ότι απέδρασε από το ψυχιατρικό νοσοκομείο, στο οποίο οι γονείς της την έκλεισαν για περιουσιακά ζητήματα- Η απάντηση του πατέρα της

Θρίλερ με ηθοποιό από τα «Κλεμμένα Όνειρα» - Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο
Η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα», εισήχθη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο, από όπου απέδρασε, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η ηθοποιός, μετά την απόδραση της, επικοινώνησε με τον Σπύρο Μπιμπίλα με τον οποίο τη συνδέει στενή φιλία, κάνοντας έκκληση για βοήθεια.
«Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μια μέρα επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είμαι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου», φέρεται να είπε η ηθοποιός στον Σπύρο Μπιμπίλα.

Κλείσιμο
Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο, όπου την έκλεισαν οι γονείς της για να μην της αφήσουν την περιουσία τους.

Ο πατέρας της ηθοποιού, μιλώντας στην Espresso, δηλώνει ότι η κόρη του εισήχθη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, μετά από κρίση που υπέστη.  «Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη». Η ηθοποιός το Σαββατοκύριακο παρέμενε εξαφανισμένη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης