Εισαγγελέας: «Ψύχραιμοι ο Σάββας και ο Νίκι τεμάχισαν μαζί την Άννυ»

Εισαγγελέας: «Ψύχραιμοι ο Σάββας και ο Νίκι τεμάχισαν μαζί την Άννυ»

«Καταπέλτης» η εισαγγελέας με τους δύο άντρες - Ζήτησε να απαλλαγεί η μητέρα της μικρής από την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο

«Ο Σάββας και ο Νικολάι δολοφόνησαν και τεμάχισαν από κοινού την Άννυ σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο τεμαχισμός έγινε, όχι γιατί ήθελαν να εξαφανίσουν το πτώμα της μικρής, αλλά για να εξαφανίσουν το πως εκείνη πέθανε. Τι έγινε εκείνο το βράδυ στο διαμέρισμα - σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα μόνο εκείνοι ξέρουν. Είναι ένα φρικιαστικό έγκλημα, μοναδικό ίσως στα παγκόσμια χρονικά... Κάτι αντίστοιχο με τεμαχισμό μπορώ να φανταστώ μόνο με την περίπτωση Φραντζή»

Με αυτά τα λόγια η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η φρικτή υπόθεση δολοφονίας και τεμαχισμού της Άννυ, κ. Μαρία Δημητριάδου ζήτησε στην αγόρευσή της να κηρυχθούν ένοχοι χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, όπως κατηγορούνται, ο πατέρας της 4χρονης, Στανισλάβ Μπακατσίεβ (Σάββας) και ο φίλος του Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι). 

Η εισαγγελέας στην αγόρευση της δέχθηκε ότι οι δυο κατηγορούμενοι δολοφόνησαν πρώτα την Άννυ, ότι το παιδί δηλαδή δεν βρέθηκε νεκρό όπως ο πατέρας της υποστηρίζει, και αυτό το έκαναν για λόγο που μόνο εκείνοι ξέρουν και προς το παρόν φαίνεται ο λόγος αυτός να παραμένει άγνωστος στο δικαστήριο!

«Ο Σάββας έκοβε και ο Νικολάι πετούσε τα μέλη του παιδιού, έκαναν ότι έκαναν με νηφαλιότητα», είπε η εισαγγελέας, η οποία αναφερόμενη ειδικά στον πατέρα της Άννυ, που έχει ομολογήσει ότι τεμάχισε την κόρη του, όχι όμως ότι την δολοφόνησε, είπε: «Είναι αμετανόητος, το μόνο που τον νοιάζει είναι να φύγει από πάνω του το κακούργημα της ανθρωποκτονίας και να μείνει το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού (σ.σ. για τον τεμαχισμό) που προβλέπει μόνο δυο χρόνια ποινή φυλάκισης».

Οι δυο κατηγορούμενοι σύμφωνα με την κατηγορία, το Πάσχα του 2015 μέσα στο σπίτι του πρώτου στη Μιχαήλ Βόδα, σκότωσαν και τεμάχισαν την 4χρονη Άννυ και μετά έβρασαν τα μέλη της και τα πέταξαν στα σκουπίδια!. Αν η πρόταση της εισαγγελέως γίνει δεκτή από τους δικαστές και τους ενόρκους, τότε στους δυο κατηγορούμενους το δικαστήριο θα επιβάλει ισόβια. 

Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε να απαλλαγεί από το κακούργημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο η μητέρα της μικρής Άννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα. Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της κατηγορουμένης μόνο για το πλημμέλημα της ψευδορκίας, για το οποίο ακόμη και αν η κατηγορουμένη καταδικαστεί θα παραμείνει ελεύθερη. Σε ό,τι αφορά τον τέταρτο κατηγορούμενο ιδιοκτήτη διαμερίσματος που οι γονείς της Άννυ βρήκαν καταφύγιο, μετά το φρικτό χαμό της, η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του για το αδίκημα της ψευδορκίας. 

Με μια αγόρευση καταπέλτη, διάρκειας περίπου μιας ώρας η εισαγγελέας, περιέγραψε τους δυο βασικούς κατηγορουμένους ως «ψυχρούς, παγερούς και χωρίς συναίσθημα ανθρώπους» που εκτέλεσαν «με απόλυτη νηφαλιότητα, ψυχραιμία και μεθοδικότητα, τον τεμαχισμό της Άννυ».

Η εισαγγελέας στην πρόταση της, είπε τουλάχιστον δυο φορές, ξεκάθαρα πως οι δυο κατηγορούμενοι προχώρησαν στην πράξη του τεμαχισμού για να κρύψουν τον τρόπο που πέθανε η μικρή και όχι για να εξαφανίσουν τα μέλη της. Σύμφωνα δηλαδή με την αγόρευση της εισαγγελέως, υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τους λόγους που πέθανε η Άννυ και τα οποία, όπως η ίδια είπε, γνωρίζουν μόνο οι δυο κατηγορούμενοι, ο πατέρας της και ο φίλος του, Νικολάι. 

«Η μοίρα έμελλε στην Άννυ που δεν ήταν ούτε καν τεσσάρων ετών να έχει αυτό το τραγικό τέλος,  τραγικότερο και από αυτό της Ιφιγένειας, να σφαγιαστεί από τον ίδιο της τον πατέρα», είπε η εισαγγελέας ξεκινώντας την αγόρευση της και συνέχισε: «Όμως, η υπόθεση αυτή εκτός από την τραγικότητα και τη φρικιαστικότητα έχει και ιδιομορφίες. Ποιες είναι οι ιδιομορφίες; Ενώ υπάρχει νεκρός, το πτώμα έχει εξαφανιστεί. Οπότε, ούτε ιατροδικαστική έκθεση ούτε άλλη έκθεση υπάρχει που μπορεί να αποφανθεί για λόγους θανάτου παιδιού. Ομολογουμένως το παιδί έχει τεμαχιστεί. Επομένως, όποιο αίμα ή άλλο βιολογικό υλικό έχει βρεθεί στο διαμέρισμα είναι από τα υπολείμματα του τεμαχισμού. Ο χώρος έχει καθαριστεί με ισχυρά καθαριστικά με χλωρίνη, επομένως έχουν εξαφανιστεί τα στοιχεία. Και τίθεται το ερώτημα: Έχει διαπραχθεί το τέλειο έγκλημα;  Έγκλημα χωρίς τιμωρία; Όχι σε αυτήν την υπόθεση». 

Το έγκλημα

Συνεχίζοντας την αγόρευσή της η εισαγγελέας, αναφέρθηκα στον τρόπο ζωής των γονιών της μικρής, δίνοντας έτσι το περίγραμμα των συνθηκών που το παιδί αυτό έζησε μέρος της σύντομης ζωής του.

Ανέφερε η εισαγγελέας: «Ο πατέρας της παρ' όλο που δεν την είχε αναγνωρίσει δεν αμφισβήτησε ότι είναι ο πατέρας της. Ο ίδιος δεν είχε αποκλειστικό και συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό. Αυτό του ήταν παντελώς αδιάφορο. Αρκεί ο σύντροφος του, ή γυναίκα ή άντρας να τον συντηρεί. Ήταν χρήστης ναρκωτικών κυρίως χασίς και ηρωίνη, δεν υπέφερε όμως από στερητικό σύνδρομο. Το παιδί το έφεραν στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία για λόγους που δεν έχουν ξεκαθαρίσει εντελώς, γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου του 2015. (...).

Η Δημητρίνα εκδιδόταν. Την κύρια φροντίδα του παιδιού την έχει αναλάβει ο Σάββας. Εθεάθη ο Σάββας πολλές φορές να βγάζει τα χαράματα έξω με ένα αυτοκινητάκι την μικρή, προκειμένου να μην ενοχληθεί η Δημητρίνα που γύριζε στο σπίτι το πρωί. Ο Σάββας, όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, δεν ήταν βίαιος απέναντι στο παιδί. (...).

Πριν έρθει η Αννυ στην Ελλάδα, η Δημητρίνα πήγαινε στο Βερολίνο και έκανε ένα δεσμό με ένα Γερμανό, ο οποίους τους χρηματοδοτούσε. Ο άνθρωπος αυτός αποτελούσε τη μόνιμη πηγή χρηματοδότησής τους. Ένα μήνα μετά αφού η Άννυ ήρθε στην Ελλάδα, η Δημητρίνα πήγε στο Βερολίνο και άφησε την Άννυ στο Σάββα. Τις πρώτες ημέρες η μικρή έμεινε με τη γιαγιά της.

Αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας η Άννυ επέστρεψε στο Σάββα. Εκείνο το διάστημα ο Σάββας φιλοξενούσε στο σπίτι του το Νικολάι. Η Δημητρίνα μιλούσε με το Σάββα. Μίλησε με την Άννυ λίγες φορές, διότι ο Σάββας της έλεγε ότι η μικρή ήταν με την γιαγιά και ήταν ήσυχη. Οι συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι αυτό ήταν άσχημες. (...).

Στις 8 Απριλίου του 2015, ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης, η Άννυ εθεάθη για πρώτη φορά ζωντανή, όταν ο Νικολάι πήγε στο σπίτι και έκανε χρήση ναρκωτικών μαζί με το Σάββα μπροστά στο παιδί. ....Τη Μεγάλη Παρασκευή ο Σάββας αγόρασε καθαριστικά και απορρυπαντικά. Την άλλη ημέρα πούλησε τα παιχνίδια της (...). Στη συνέχεια η Δημητρίνα γύρισε στην Ελλάδα και της είπε ότι το παιδί εξαφανίστηκε. Μετά Πήγαν Βουλγαρία ...επέστρεψαν στην Ελλάδα και για να μην μπλέξει ο Σάββας δήλωσαν ότι το παιδί εξαφανίστηκε. Η Δημητρίνα αρχικά είπε ψέμματα και δήλωσε ότι μια φίλη της, που κρατούσε την Άννυ την έχασε. (...)».

Ξεπέρνουν τα όρια της βαρβαρότητας

Η εισαγγελέας στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τεμαχισμό του παιδιού, έτσι όπως τον περιέγραψε ο Σάββας στην προανακριτική του απολογία.

Είπε η εισαγγελέας: «Από τις έρευνες διαπιστώθηκε αίμα στο σπίτι. Ο Σάββας αρνείται τα πάντα αρχικά. Λίγο μετά ομολογεί όμως ότι το αίμα στο σπίτι προέρχεται από τον τεμαχισμό του παιδιού του, το οποίο όπως λέει είχε βρει πρώτα νεκρό».

Για πρώτη φορά μέσα στην δικαστική αίθουσα διαβάστηκε η προανακριτική απολογία του πατέρα της Άννυ, όπου περιγράφει λεπτό προς λεπτό τι έκανε στο παιδί του. «Οι περιγραφές του για τον τεμαχισμό της κόρης του, ξεπερνούν τα όρια της βαρβαρότητας» είπε η εισαγγελέας και ενημέρωσε την μητέρα της 'Αννυ, ότι θα διαβάσει την απολογία και αν θέλει να αποχωρήσει από την αίθουσα, κάτι το οποίο εκείνη έπραξε....

Η εισαγγελέας αφού διάβασε την απολογία, χαρακτήρισε ως αστειότητα - «αν μπορώ να πω αυτή τη λέξη για αυτή την υπόθεση» όπως είπε - την δικαιολογία που προέβαλλε ο Σάββας όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς, γιατί προέβη σε αυτό το φρικτό έγκλημα. «Είπε για να μην μπλέξει με την Αστυνομία....αν είναι δυνατόν....» είπε η εισαγγελέας.


Μοναδικό έγκλημα παγκοσμίως

Και συνεχίζοντας την αγόρευσή της η εισαγγελέας είπε στο δικαστήριο: «Πώς μπορεί να δικαιολογηθεί η ύπαρξη των κηλίδων αίματος; Πώς βρέθηκε το αίμα της Άννυ στο μαξιλάρι, στο πάπλωμα, στην κουβέρτα, στο δωμάτιο του υπνοδωματίου, όπου δεν είχε γίνει καμία πράξη τεμαχισμού; Αν η Άννυ είχε πεθάνει όντως από παθολογικά αίτια γιατί να τεμαχιστεί; Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να εξαφανίσει το παιδί του; Μόνο να πετσοκόψει; Να το βάλει μια κουβέρτα, σε μια βαλίτσα...Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό το έγκλημα. Από την παγκόσμια πάντως βιβλιογραφία προκύπτει ότι ο δράστης τεμαχισμού είχε ένα συναισθηματικό υπόβαθρο, μίσος, εκδικητικότητα, τιμωρία. Θυμάμαι μόνο τη υπόθεση Φραντζή...(...).

Γιατί το έκανε; Είναι ο δράστης τρελός; Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει εδώ. Αυτό κατέθεσαν όλοι οι ειδικοί. Ότι είχε πλήρη διαύγεια. Γιατί δεν απομάκρυνε το παιδί με άλλο τρόπο; Σε ένα στρώμα; Σε μια κουβέρτα; Έπρεπε να το τεμαχίσει; Ο τεμαχισμός εκτελέστηκε με σχέδιο, με ψυχραιμία και μεθοδικά χωρίς ίχνος συναισθήματος. Γιατί; Γιατί στόχος δεν ήταν η εξαφάνιση της Άννυ αλλά η εξαφάνιση του τρόπου που πέθανε η Άννυ.

Πετσόκοβε το παιδί του επί τρεις ημέρες και το πετούσε σε διάφορους κάδους. Μετά καθάρισε ακόμη και την αποχέτευση....Είναι δυνατόν να πιστέψει το δικαστήριο ότι το παιδί αυτό πέθανε από παθολογικά αίτια; Ότι κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ; Τι το βρήκε; Τρομερή αρρώστια ξαφνικά; Ακόμη και αυτό να γίνονταν δεν διαμαρτυρήθηκε καν; Και τι παθολογικά αίτια είναι αυτά; Σε ένα παιδί υγιέστατο που δεν είχε κανένα πρόβλημα. Και σε τι ακριβώς να μη μπλέξει και δεν ειδοποίησε τις αρχές; Ίσα - ίσα η έρευνα δε θα πιστοποιούσε ότι το παιδί πέθανε από παθολογικά αίτια; Ο λόγος που το διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα έγινε σφαγείο ήταν ένας: Να αποκρύψει το πως πέθανε η Άννυ. Εκείνο το βράδυ ήταν και οι τρεις τους μέσα στο σπίτι. Ο Σάββας, ο Νικολαι και η Άννυ. Και οι δυο σκότωσαν με οξύ και βίαιο τρόπο την Άννυ. Το πως και το γιατί μόνο οι ίδιοι το ξέρουν. Επλήγη με αιχμηρό αντικείμενο. Αφού σκότωσαν το παιδί σε πλήρη νηφαλιότητα και με παγερή σκέψη, σκέφθηκαν ότι η Άννυ έπρεπε να εξαφανιστεί από προσώπου γης, με τεμαχισμό. Από κοινού το σχεδίασαν και από κοινού το εκτέλεσαν. Την άλλη ημέρα, Μεγάλη Παρασκευή, ο Σάββας πήγε και αγόρασε καθαριστικά και ξεκίνησε η διαδικασία τεμαχισμού. Ο Σάββας έκοβε και ο Νικολάι πετούσε τα κομμάτια...Ξεκίνησε η διαδικασία ανάμειξης μελών της Άννυ με άλλα τρόφιμα...Ο Νικολάι μάλιστα το Μεγάλο Σάββατο πήγε και σε πάρτι.... Την Κυριακή του Πάσχα καθάρισαν μαζί το σπίτι και πέταξαν διάφορα πράγματα. Ετσι εξηγείται το βιολογικό αποτύπωμα του Νικολάι στο σπίτι».

Ψυχροί και αμετανόητοι

Μιλώντας για τους δυο κατηγορούμενους η εισαγγελέας είπε: «Με λυσσαλέες προσπάθειες ο Νικολάι, προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι δεν ήταν στο σπίτι το επίδικο διάστημα.

Ανακάλυψε την ιστορία με την Τάνια, ότι έμεινε στο σπίτι της το επίδικο διάστημα.

Προσπάθησε να αποσυνδέσει την παρουσία του, από το σπίτι της Μιχαήλ Βόδα, τις ημέρες εκείνες. Το ίδιο έκανε και ο Σάββας, λέγοντας ότι ο Νικολάι έλειπε... Στις 22 Απριλίου ο Νικολάι έφυγε για Βουλγαρία. Όμως κάτι είπε σε κάποιον και έτσι αν και έφυγε μακρυά από την κακιά Ελλάδα, οι αρχές άρχισαν να διερευνούν την εμπλοκή του.

Όλοι περιέγραψαν τον Νικολάι - που είναι χαρακτηριστική η απάθειά του και η ψυχρότητά του εδώ όλες αυτές τις ημέρες - ως χρήση ναρκωτικών που εκδίδονταν με άντρες και τραβεστί. Δεν είχε πρόβλημα εξάρτησης από ουσίες. Μας είπε ότι το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης βρήκε την πόρτα του δωματίου που κοιμόνταν η Άννυ με τον πατέρα της κλειδωμένη. Μα η πόρτα αυτή δεν κλείδωνε ποτέ...

Μας είπε ότι του τηλεφώνησε ο Σάββας -την ώρα που σύμφωνα με τη δικογραφία πετσόκοβε το παιδί - Μ. Παρασκευή να του πάει τσιγάρα. Ο Νικολάι του πήγε τσιγάρα στη Μιχαήλ Βόδα. Δεν είδε τις λεκάνες με τα μέλη του παιδιού; Δεν είδε τίποτα; Το σπίτι ήταν πεντακάθαρο; Μπορεί αυτό να γίνει πιστευτό; Πραγματικά σταματάει ο νους. Πότε έγινε ο τεμαχισμός και πήγε ο Νικολάι και δεν είδε τίποτα;».

«Καταπέλτης» για τον Σάββα

Αναφερόμενη στον πατέρα της Άννυ, Σάββα, η εισαγγελέας ανέφερε: «Μας είπε ότι είναι εξαρτημένος από ναρκωτικά και ζητεί να του αναγνωριστεί από το δικαστήριο ότι είχε εκλείψει η ικανότητά του να αντιληφθεί το άδικο της πράξης του ή ότι είχε μειωθεί,διότι βρίσκονταν σε κατάσταση ψυχικής και πνευματικής διαταραχής....

Ενήργησε με πλήρη διαύγεια. Με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα. Την επόμενη ημέρα αγόρασε σφουγγαρίστρες, πετούσε τα κομμάτια της, πούλησε τα παιχνίδια της, έλεγε ψέματα στη Δημητρίνα, πέταξε οτιδήποτε θα τον ενοχοποιούσε... Έτσι λειτουργούν αυτοί που βρίσκονταν σε νοητική και ψυχική διαταραχή;

Είναι ψυχρός, αμετανόητος, παγερός και σκληρός, χωρίς ίχνος μεταμέλειας. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να φύγει από πάνω του το κακούργημα της ανθρωποκτονίας, διότι για αυτόν ο τεμαχισμός (περιύβριση νεκρού) έχει μόνο δυο χρόνια φυλακή».

Τέλος, αναφερόμενη στην μητέρα της μικρής, Δημητρίνα Μπορίσοβα, η εισαγγελέας ανέφερε πως άφησε την κόρη της στον βιολογικό της πατέρα, προκειμένου εκείνη να ταξιδέψει στη Γερμανία. «Είχε αντίληψη η Δημητρίνα ότι θέτει σε κίνδυνο το παιδί;» είπε η εισαγγελέας και συνέχισε: «Ο κατηγορούμενος δεν είχε δείξει ποτέ βιαιότητα απέναντι στο παιδί, όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία. Το πρόβλημα ήταν ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών. Τι να κάνουμε; Ποιος θα φροντίζει τα παιδιά αυτά των τοξικομανών; Ποιους να ορίσουμε.

Άλλωστε και ο ψυχίατρος που εξετάστηκε στο δικαστήριο είπε ότι ελάχιστοι εξαρτημένοι απέναντι στα τους.(...). Μπορούσε να προβλέψει ότι ο Σάββας θα σκότωνε το παιδί της; Δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε βάρος της.... Μπορεί να ειπωθούν πολλά για τη ζωή της ή ότι δεν ήταν τέλεια μητέρα, όμως αυτό δεν αφορά το δικαστήριο, εδώ κρίνεται για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σε ποινικό επίπεδο...».


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (8)

Ντενια

Αυτος ο "ανθρωπος" απ'οτι εχω καταλαβει με αυτα που διαβαζω, ειχε μεγαλο φοβο μη μπλεξει με την αστυνομια για να ναρκωτικα. Ο φοβος ειναι παντα μεγαλο κινητρο για τις δολοφονιες. Οποτε το να σκοτωσει το παιδι του επειδη εκεινο ειχε παρει κατα λαθος ( ή μπορει και να του εδωςαν αυτοι για να το βιαςουν ή για να σταματηςει να κλαιει ή για να κοιμηθει και να τους αφηςει ηςυχους) ουσιες και παρουσιασε πιθανοτατα συμπτωματα κι επρεπε αυτος να το παει στο νοσοκομειο και εκει θα ανακαλυπταν οτι ειχε γινει χρηση ουσιων απο το παιδι . Αυτος για να αποφυγει να μπλεξει προτιμησε να το αποτελειωσει το παιδι και μετα να το τεμαχισει , μονο και μονο για να μπλεξει χειροτερα. Τι να πει κανεις

Ντενια

";Και σε τι ακριβώς να μη μπλέξει και δεν ειδοποίησε τις αρχές; Ίσα - ίσα η έρευνα δε θα πιστοποιούσε ότι το παιδί πέθανε από παθολογικά αίτια; " Εγω πιστευω οτι το παιδι πηρε ναρκωτικα . Μπορει να τα πηρε μονο του κατα λαθος. Μοορει να του δωσαν. Μπορει επιςης και να το βιασανε καθως ηταν και οι δυο πιθανοτατα υπο την επηρεια.

OΡΓΗ

ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ''ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ'' !! ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ . ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ !

xristina

δειχτε τις φάτσες τους οι ανθρωποι ειναι δημοσιος κινδυνος Ο εισαγγελέας που λεει "Η Δημητρίνα αρχικά είπε ψέμματα και δήλωσε ότι μια φίλη της, που κρατούσε την Άννυ την έχασε." δεν θα κατηγορηθει για εκθεση ανηλικου σε κινδυνο; Το πρεζονι που αφηνε με δυο ανωμαλους το μωρακι?

Gio

Κάτι τέτοιες στιγμές εύχομαι να έρθει ο Θεός και να μας καθαρίσει όλους εκτός από τα μωρά . Όχι ότι εγώ είμαι καλύτερος από αυτούς αλλά με τι καρδιά το έκαναν; πως;.... Πως;;;

Κοκός

Απορώ, πως τους άφησαν ζωντανούς στη φυλακή!!! Απίστευτο μου φαίνεται αυτό. Εγώ, εάν ήμουν φυλακή και τους είχα μπροστά μου, θα τους έλιωνα το κρανίο, με κάθε κόστος, ακόμη και αν ο νόμος με καταδίκαζε σε θάνατο!!!

@Κοκός07/10/201614:12 Απορώ, πως τους άφησαν...

Πάει χάλασε κι η.....φυλακή!! Δεν έχει πλέον τους παλιούς δικούς της νόμους που κάτι τέτοιους τους αναλάμβανε και τους "κανόνιζε"στην στιγμή....Μπορεί όμως και να πληρώναμε(!) για δαύτους κι επιπλέον φύλαξη!!! Ποιός το ξέρει?

Προστατεύουν

το τέρας σαν κόρη οφθαλμού μην τον φάνε και χάσει η βενετια βελόνι!Α...όλα κι όλα...Είμαστε προοδευτικό κράτος!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης