Συγκλόνισε η μητέρα της Άννυ: Το παιδί μου δολοφονήθηκε

Συγκλόνισε η μητέρα της Άννυ: Το παιδί μου δολοφονήθηκε

Εξέφρασε την άποψη ότι το μικρό κορίτσι δεν βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι όπως ισχυρίστηκε στην απολογία του ο πατέρας του

Με την απολογία της μητέρας της 4χρονης Άννυ, Δημητρίνας Μπορίσοβα, συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη για την φρικτή δολοφονιά του παιδιού, με κατηγορούμενους τον πατέρα της μικρής, Στανισλάβ Μπακατσίεβ (Σάββα) και τον φίλο του Ναζίφ Αχμέντοφ (Νικολάι), οι οποίοι φέρονται να τεμάχισαν τη μικρή το Πάσχα του 2015, μέσα στο διαμέρισμα σφαγείο επί της Μ. Βόδα. Μια φρικτή πράξη που έχει αποδεχθεί στην απολογία του στο δικαστήριο ο πατέρας της Άννυ, αρνούμενος όμως ότι σκότωσε πρώτα το παιδί. Ο Στανισλάβ Μπακατσίεφ ανέφερε ότι τεμάχιζε την κόρη του επί δύο ημέρες στο χωλ του σπιτιού της Μ. Βόδα, υπό την επήρεια ναρκωτικών, ότι με τη βοήθεια του Νικολάι πέταξε τα μέλη της στα σκουπίδια, αφού πρώτα τα ανακάτεψε με χαλασμένο φαγητό. 

Σήμερα ψύχραιμη η μητέρα της Άννυ, που επίσης είναι κατηγορούμενη στη δίκη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκια, στην απολογία της στο δικαστήριο, περιέγραψε το «προφίλ» του πατέρα της Άννυ και πρώην συντρόφου της. Αποκαλώντας σε όλη τη διάρκεια της απολογίας της τον πρώην συντροφό της «πρώτο κατηγορούμενο» μίλησε για ένα πατέρα που πρόσεχε την κόρη του, την Άννυ και ο οποίος - όπως επαναλάμβανε πολλές φορές η κατηγορούμενη- δεν έκανε ποτέ χρήση ναρκωτικών μπροστά στην κόρη του! 

«Δεν ήταν βίαιος και έδειχνε ότι την αγαπούσε» είπε η κατηγορουμένη και απαντώντας σε ερωτήσεις του προέδρου, ανέφερε πως αρχικά είχε πληροφορηθεί ότι ο πρωην σύντρφός του εκδίδονταν επί πληρωμή ωστόσο αργότερα σταμάτησε. «Ακόμη και μετά τον έβλεπα με την φωτογραφία της Άννυ στα χέρια και να κλαίει» κατέθεσε λίγο αργότερα. 

«Όταν η αστυνομία μου είπε ότι "ο σύντροφός σας σκότωσε το παιδί" δεν το πίστεψα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, ήταν ότι μπορεί να την έσπρωξε ο πρώτος κατηγορούμενος (ο Σάββας) να την χτύπησε και να έπεσε το παιδί κάτω» είπε η 25χρονη κατηγορουμένη. «Άρχισα ακόμη να σκέφτομαι ότι ο Νικολάι μπορεί να πήρε το παιδί και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πήγα στην Αστυνομία και δήλωσα την εξαφάνισή της» ανέφερε. «Σκέφτηκα ότι ο Νικολάι την απήγαγε» προσέθεσε. 

Πρόεδρος: Σήμερα ποια είναι η αισθησή σας; Αν την έχει σκοτώσει ο πρώην σύντροφός σας, ποιος ήταν ο λόγος; Που πάει το μυαλό σας; 

Κατηγορούμενη: Όχι, δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Συνεχεια σκέφτομαι πως και τι, αλλα δεν έχω καταλήξει πουθενά. 

Πρόεδρος: Δεν έχετε ρωρήτησει τον πρώτο κατηγορούμενο τίποτα; 

Κατηγορουμένη: Όχι, δεν είχαμε επαφή. 

Καθ' όλη τη διάρκεια της απολογίας της η Μπορίσοβα «έσπασε» μόνο όταν αναφερόμενη στην 4χρονη κόρη της, είπε στο δικαστήριο ότι δεν πρόλαβε να της προσφέρει την αγάπη που χρειαζόταν διότι η ίδια δούλευε πολλές ώρες σε οίκο ανοχής. «Ήθελα να ήμουν με τη μικρή, την είχα σπίτι και δεν τη χαιρόμουν, ήθελα να δώσω στο παιδί μου μια καλύτερη ζωή» είπε ξεσπώντας σε λυγμούς. «Ήθελα να σταματήσω αυτή τη δουλειά και να παω στη Γερμανία, στον Γερμανό που ήθελε να με παντρευτεί και να ζήσουμε και οι τρεις μαζί» ανέφερε κλαίγοντας. 

Η νεαρή γυναίκα, που είχε αφήσει την κόρη της με τον σύντροφό της για να την προσέχει όσο εκείνη βρίσκονταν στη Γερμανία, ανέφερε πως γυρνώντας στην Αθήνα (και ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία η κόρη της είχε πλέον φύγει απο τη ζωή), τόνισε στο δικαστήριο πως ο πρώην  συντροφος της, αρχικά της είπε αρχικά πως το παιδί ήταν με την μητέρα του. 

Στη συνέχεια όπως κατέθεσε η 25χρονη, ο πατέρας της Άννυ της έλεγε πως το παιδί εξαφανίστηκε «άνοιξε την πόρτα και έφυγε». Παράλληλα, της συνιστούσε να προσέξει τι θα πει στην αστυνομία γιατί μπορεί να της πάρουν την 4χρονη όταν την βρουν, λόγω της δουλειάς που έκανε. 

Στην απολογία της, η κατηγορουμένη ανέφερε ότι μίλησε με την κόρη της τελευταία φορά «στις 7 Απρίλίου (του 2015) γιατί ο σύντροφος της την είχε δώσει στην μητέρα του να την κρατήσει».

Πρόεδρος: Όταν μπήκατε στο διαμέρισμα είδατε κηλίδες αίματος;  
Κατηγορουμένη: Όχι, έμεινα στο διαμερισμα της Μιχαήλ Βόδα μόνο τρεις ώρες και μετά πήγα στο διαμέρισμα της οδού Αβέρωφ.
Πρόεδρος: Μύριζε κολώνια, χλωρίνη απορρυπαντικό; 
Κατηγορυμένη: Όχι. 

Η κατηγορουμένη ανέφερε ότι η ίδια λόγω της δουλειάς της έκανε περιστασιακή χρήση ναρκωτικών (κάναβη) και ότι περίμενε να εδραιωθεί η σχέση της με Γερμανό άνδρα και στη συνέχεια να πάρει την Άννυ και να φύγει μακριά από τον Σάββα και να ζήσει μαζί του με το παιδί της στη Γερμανία. 

Μεταξύ άλλων, ανέφερε στην απολογία της η κατηγορουμένη: «Γνώρισα το 2009 το Σάββα, είχαμε σχέση, αρχίσαμε να ζούμε μαζί. Ήξερα ότι κάπνιζε μόνο καναβη. Έμεινα έγκυος και αγχώθηκα. Του το είπα αμέσως και εκείνος το συζήτησε με τη μάνα του και μετά μου είπε ότι ήμασταν πολύ νεοί για κατι τέτοιο. Αποφασίσα να το κρατήσω το παιδί, το ήθελα. Δεν είπε τίποτα, ούτε να κάνω έκτρωση μου ζήτησε. Γέννησα το παιδί και ζούσα στη Βουλγαρία. Τα πράγματα ήταν δύσκολα και πήγα στη Γερμανία. Γνώρισα εκεί το Γερμανό, ο οποίος μου είπε να σταματήσω να κάνω αυτό το επάγγελμα και μου έδινε λεφτά για να σταματήσω. Γύρισα στην Ελλάδα και έκανα αυτή τη δουλειά ξανά γιατί δεν μπορουσα να τον πιέζω να μου δίνει λεφτά. Εφερα το παιδί στην Ελλαδα για λίγο καιρό, ειχα βγάλει χαρτιά στην Γερμανια για να πάω το παίδι μου εκεί. Την είχα στο σπίτι μου και δεν μπορούσα να τη χαρώ. Δούλευα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ σε οίκο ανοιχής. Έπρεπε να κοιμηθω. Ήθελα να πάω στη Γερμανία να της προσφέρω μια καλύτερη ζωή. Ρώταγα τη μικρή συνέχεια αν είχε κάποιο παράπονο με τον μπαμπά της, δεν μου είχε πει ποτε τίποτα. Είχα πάντα μόνο ένα φόβο γιατί ο πατέρας της ξυπνούσε μετά από αυτή. Ποτέ μπροστά της δεν έπαιρνε ναρκωτικά, ούτε μπροστά μου. Εγώ ήξερα μόνο για την κάναβη και την καπνιστη ηρωίνη».
 
«Δεν ήταν βίαιος» 

Η 25χρονη κατηγορουμένη ανέφερε πως δεν είχε δει ποτέ την Άννυ χτυπημένη. «Το παιδί δεν ήταν χτυπημένο ποτέ, δεν είχε γίνει κάτι περιέργο ποτέ. Δεν μπορούσε να μου περάσει από το μυαλό. Έπαιρνα τηλέφωνο ήταν όλα καλά, μιλούσα μαζί της. Δεν είχα δει ποτέ το Σάββα χάλια από τα ναρκωτικά, μιλούσε κανονικά μαζί μου, δεν είχα καταλάβει κάτι» είπε και συνεχίζοντας την απολογία της αναφέρθηκε στα όσα επακολούθησαν μετά την επιστροφή της στην Αθήνα: 

«Γυρισα στο σπίτι στην Αθήνα και του είπα να πάρει τη μάνα του τηλέφωνο να μου φέρει το παιδί. Αύτος μου είπε να μείνω για μια ημέρα μόνη μου. Μου ειπε να ηρεμήσω και μετά μου είπε ότι το παιδί εξαφανίστηκε, νομιζα πως μου έκανε πλακα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Σκεφτηκα ότι πρέπει να ενημερώσουμε τους γονείς μου και γι' αυτό πηγαμε στη Βουλγαρίο, έμεινα σε ξενοδοχείο και έψαχνα στο Ίντερνετ για εξαφανισμένα παιδιά. Δεν άντεχα πήρα το μαχαίρι πήγα να καρφωθω... Και τότε αυτος μου είπε: "εντάξει να γυρισουμε στην Ελλάδα. Μέσα στο λεωφορείο μου έλεγε να προσέχω τι θα πω στην Αστυνομία γιατί θα μου πάρουν το παιδί λόγω δουλειάς... Δήλωσα την εξαφάνιση στο Χαμόγελο του Παιδίου. Όταν πήγα στην αστυνομία, μου είπαν πως μετά από 24 ώρες θα με ενημερώσουν. Μου είπαν ότι το παιδί δεν υπάρχει πουθενα και αν θέλω να δηλώσω τη  εξαφανισή της».

Πρόεδρος: Αυτό που αναφέρθηκε στην ανακρίτρια ότι ο σύντροφος σας πήγαινε με άντρες και έπαιρνε χρήματα το γνωρίζατε;
Κατηγορούμενη: Μετά το έμαθα όταν ήμουν έγκυος, από φίλους... 
Πρόεδρος: Είχε βάλει αγγελία στο Internet;
Κατηγορούμενη: Δε το γνωρίζω.
Πρόεδρος: Τα ραντεβού πως κλείνονταν; 
Κατηγορουμένη: Δεν ξέρω.
Πρόεδρος: Τον είχατε δει ποτέ να έχει χρήματα;
Κατηγορούενη: Δεν τον είχα δει με χρήματα.
Πρόεδρος: Δηλαδή όλα τα έξοδα σας τα καλύπτατε εσείς; 
Κατηγορουμένη: Ναι.
Πρόεδρος: Λέτε ότι έφευγε για δυο τρεις ώρες από το σπίτι και ότι κάπου πήγαινε; 
Κατηγορούμενη: Δεν είχα δώσει και τόσο σημασία, το έκανε για περίπου 2 με 3 μήνες. 
Πρόεδρος: Δεν σας ενδιέφερε ότι ήσασταν με κάποιον που έκανε αυτή τη δουλειά; 
Κατηγορούμενη: Δεν θυμάμαι.
Πρόεδρος: Γιατί δεν πήρατε το παιδί στη Γερμανία; 
Κατηγορούμενη:  Ηταν πολύ μιρκή, δεν ήξερα αν θα μπροούσα να την προσέχω.

«Η Άννυ δολοφονήθηκε»

Η Δημητρίνα Μπορίσοβα απαντώντας σε ερώτηση της έδρας ανέφερε πως σήμερα πιστεύει πως η κόρη της δολοφονήθηκε, ότι δηλαδή δεν βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, όπως ισχυρίστηκε στην απολογία του ο πατέρας της. 

«Θα πηγαίναμε στη Γερμανία μόνες μας, έτσι το είχαμε αποφασίσει εγώ και η Άννυ. Σκοπός ήταν να πάω στη Γερμανία και να κάνω οικογένεια με το Γερμανό» είπε η κατηγορουμένη. 

Πρόεδρος: Το είχατε πει αυτό στον σύντροφό σας; Ότι θα πάτε στη Γερμανία  
Κατηγορουμένη: Όχι ότι θα παντρεύομουν τον Γεμρνανό. όλα τα άλλα ναι, φοβόμουν μην τσαντιστεί.
Πρόεδρος:Σας έχει χτυπήσει ποτέ;
Κατηγορούμενη: Ναι. 
Πρέδρος: Για ποιο λόγο;
Κατηγορουμενη: Ήμουν στη δουλειά και ξαφνικά με πήρε τηλέφωνο, ήταν θυμωμένος. Άρχισε να μου φωνάζει, μου ελεγε να μπω μέσα στο σπιτι, εγώ δεν ήθελα ήταν η Άννυ και κοιμόταν. Με τράβαγε δεν ήθελα να μπω σπιτι, με χτύπησε. 
Πρόεδρος: Γιατί;
Κατηγορούμενη: Είχε διαβάσει κάποια μυνήματα μου στο Facebook. Εκείνος δεν ήξερε να διαβάζει του τα διάβασε ο Νικολάι. 
Πρόεδρος: Τι μηνύματα;
Κατηγορυμένη: Έγραφα σε ένα πελάτη, σεξαουλικού περιεχομένου. 
Προέδρος: Ηξερε τι δουλειά κάνατε όμως;
Κατηγορούμενη: Ναι.
Πρόεδρος: Ισχύει ότι έκανε καθημερινά 3 γραμμάρια ηρωϊνης;
Κατηγορουμένη: Όχι, δεν το ξέρω.
Πρόεδρος: Σας ζητουσε χρήματα για να αγοράσει ναρκωτικά; 
Κατηγορουμενη: Του έδινα 10 με 15 ευρώ κάθε μέρα για τα έξοδα. Από τότε που ήρθε το παιδί στην Ελλαδα άφηνα 50 ευρώ παραγγέλναμε φαγητό απ' έξω. 
Πρόεδρος: Από αυτά τα χρήματα που αφήνατε στο σύντροφό σας σας ξέρατε πόσα πήγαιναν για την Άννυ και πόσο για ναρκωτικά; 
Κατηγορουμένη: Όχι, όμως έβλεπα ότι είχε αγοράσει γάλα, τα πάντα που χρειαζόταν το παιδί.
Πρόεδρος: Οπτικά σας έδινε την εικόνα ανθρώπου που κάνει χρήση ουσιών; 
Κατηγορουμένη: Όχι. 
Πρόεδρος: Είχατε δει ποτέ ενέσεις ή βελόνες; 
Κατηγορουμένη: Μόνο αλουμινόχαρτο, έκανε μονο ηρωίνη και κάναβη καπνιστή 
Πρόεδρος: Δεν σας ενοχλούσε που έκανε χρήση;
Κατηγορουμένη: Ήταν ο ίδιος ανθρώπος πριν και μετά.
Πρόεδρος: Γνωρίζατε το Νικολάι;
Κατηγορουμένη: Ναι δεν τον ήθελα στο σπίτι, ήταν αυτός που είχε διαβάσει τα μηνύματα, γνώριζα ότι έκανε χρήση ναρκωτικών 
Πρόεδρος: Κάτι άλλο υπήρχε μεταξύ τους; 
Κατηγορουμένη: Όχι δε νομίζω.
Πρόεδρος: Αν ήταν σύντροφοι μεταξύ τους θα το ξέρατε; 
Κατηγορουμένη: Όχι από την τηλεόραση ό,τι έμαθα μετά ...
Πρόεδρος: Γνωρίζατε ότι ο Νικολάι συνευρίσκονταν ερωτικά με άνδρες; 
Κατηγορύμενη: Ναι το άκουσα είχε ρωτήσει το Σάββα και μου το είπε.
Πρόεδρος: Αποκλείετε να είχαν σεξουλική σχέση; 
Κατηγορουμένη: Δεν αποκλείω τίποτα τώρα πια. 
Πρόεδρςο: Πήγε το μυαλό σας όσο ήσασταν στη Γερμανία να είχαν σεξουαλικές επαφές μπροστά στην Άννυ; 
Κατηγορουμένη: Όχι δεν μπορούσα  να το σκεφτώ 

Κλείνοντας την απολογία της η κατηγορουμένη ανέφερε με λυγμούς: «Ποτέ δεν ήθελα να συμβεί κάτι κακό στην  Άννυ, ήθελα να δώσω και τη ζωή μου για το παιδί μου». 

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Α.

NTΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΛΟΝΩΝ που πατε να τη βγαλετε λαδι τη μανα!! Ακου συγκλονισε, ακου δεν ηξερε που αφηνε το παιδι, ακου να το παιζει και ανηξερη αυτη που ειχε πει ενα σωρο ψεματα στην αρχη με το λουλουδι στ αυτι και το μανικιουρ σανελ!! Πολυ θα θελα να ξερω ποιος τα στάζει για την υπερασπιση της και ποσα δινει σε όλους σας!!!!

Dimitris

Ρε παιδιά αυτή η μπατσίνα τι τούμπανο είναι....την έχω ξαναδεί πολλές φορές μάλλον αυτή βάζουν στα μεγάλα θέματα...!! Μάλλον ήταν με τη Βίκυ Σταμάτη! Όσο για τη μάνα, τα είπα και χτες για τον πατέρα.."ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω". Ας τους δικάσει άλλος κι εμείς τον εαυτό μας...Α..και ως απάντηση στους χτεσινούς...δεν έχω σφάξει κανένα παιδί μου...απλά καλύτερα ο καθένας να κοιτάει το καβούκι του

Κιμ

Ψεματα ψεματα ψεματα.ολημερις κ ολονυχτις μαθαινουν απ εξω αυτά που τους υπαγορευει ο δικηγορος

θειτσα

Συγνωμη στη φωτο ποια ειναι;;; Της βαψανε το μαλι μαυρο και τη ντυσανε σικ;; Για να φαινεται σοβαρη;;χαχαχα Γιατι δε βαζατε αυτη με το ξανθο καμμενο μαλλι απο το ντεκαπαζ..και το λουλουδι στη κορυφη,ασορτι με τα τσιγγανικα ρουχα;; Αναδυκνειε τελεια την καταγωγη της! Κουκλα,κουκλα. Τετοια γυναικα πρεπει να πληρωσεις πολλα για να την εχεις. Α ρε που@τη μου!!ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.ΕΝΤΕΛΩΣ.

nemesis

H "μάνα" της Άννυ......Ανέκδοτο....έτσι!!!!!!!!

xk

μπουρδελο με ωραριο 8 πρωι με 8 βραδυ θα ειναι καποια παγκοσμια πρωτοτυπια να φανταστω?

ΑΚΡΙΒΕΣ και ΑΧΡΗΣΤΕΣ...ΤΣΥΡΙΖΟΔΙΚΕΣ!!!!

Tώρα καταλαβαίνω γιατί δεν θα μειωθούν τα μισθά των....Δικαστικών!!!Για να προσπαθούν να υπάρχει το δικαίωμα υπεράσπισης(!) για κάτι κτήνη σαν κι αυτά που δικάζουν με στοιχεία δήθεν και μάρτυρες(!!) και εμείς να τους πληρώνουμε για να καλύψουμε διαβάζοντας ή ακούγοντας τις διεστραμμένες πτυχές της κάθε προσωπικότητας εξ ημών!!!!!

elGC

-με έχει αρρωστήσει αυτή η ιστορία-

lina

Μαζί σου...ότι ακούω διαβάζω δε με αγγίζει πια...μόνο το κοριτσάκι σκέφτομαι και το πως περνούσε,τι έβλεπε, τι έζησε..... Κρίμα πολύ κρίμα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης