Συγκλονίζει η αυτοθυσία του 18χρονου Έλληνα που σκοτώθηκε στο Μόναχο
Έσπρωξε και μπήκε μπροστά από τη δίδυμη αδελφή του για να τη σώσει από τη μανία του μακελάρη και δέχτηκε αυτός δύο σφαίρες - Θρήνος στο χωριό του στη Ροδόπη - Έξω από το McDonald's, λίγα μέτρα από το εμπορικό κέντρο γράφτηκε η τραγωδία
Ο Χουσεΐν Νταϊτσίκ ανήκε στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και ζούσε μόνιμα στο Μόναχο με την οικογένειά του.
Η καταγωγή του από το χωριό Άρατος της Ροδόπης.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Telegraph, που επικαλείται μαρτυρία ανεξάρτητου δημοσιογράφου του BBC, ο νεαρός Έλληνας πολίτης, έπεσε νεκρός από τα πυρά του δράστη προσπαθώντας να σώσει την αδελφή του.
Ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές, έξω από τα McDonald's, λίγα μέτρα από το εμπορικό κέντρο και εκείνος έσπρωξε την αδελφή του που στεκόταν πλάι του για να της σώσει τη ζωή, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από τις σφαίρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις έμαθε για τον θάνατο του παιδιού του, ο πατέρας υπέστη καρδιακή προσβολή και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.
Ο Χουσεΐν είχε γεννηθεί στη Γερμανία και ήταν τρίδυμος, με έναν αδελφό και μία αδελφή.
Όλοι τους μαζί ήρθαν στη ζωή την ίδια ακριβώς στιγμή. Ήταν τα χαρούμενα τρίδυμα όπως τους αποκαλούσαν φίλοι και συγγένεια. Αγαπούσαν την Ελλάδα και την επισκέπτονταν κάθε καλοκαίρι.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το αδικοχαμένο παιδί στο λογαριασμό του στο Facebook δεν είχε τοποθετήσει στο προφίλ του το επίθετό του, αλλά το σημείο καταγωγής του στο νόμο Ροδόπης.
Ο Άρατος από τον οποίο ξενιτεύτηκε ο πατέρας του μαζί με τη μητέρα στη Γερμανία προκειμένου να βρουν ένα καλύτερο αύριο ήταν η μεγάλη του αδυναμία. Άλλωστε εκεί ζει η γιαγιά του αλλά και ο αγαπημένος του θείος. Όλοι του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 17χρονο αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια του.
«Πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Και τα τρία παιδιά έχουν πολύ καλό χαρακτήρα κι έρχονται συνεχώς στον Άρατο. Γεννήθηκαν στη Γερμανία, καθώς ο πατέρας τους και η μητέρα τους έφυγαν από την Ελλάδα πριν από 20 χρόνια. Είχαν πάει στο εμπορικό κέντρο για ψώνια, καθώς της ερχόμενη Τρίτη θα έρχονταν στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές. Ο πατέρας του δούλευε σε κάποιο εργοστάσιο, ενώ πρόσφατα έκανε και επέμβαση αγγειοπλαστικής . Τα παιδιά είχαν γεννηθεί το 1999 και σπούδαζαν σε γερμανικό σχολείο" λέει στο protothema.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Αράτου, Αμέτ Αμέτ.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.