Εξηγήσεις την άλλη Τετάρτη καλείται να δώσει ως ύποπτη η Σαββαΐδου

Εξηγήσεις την άλλη Τετάρτη καλείται να δώσει ως ύποπτη η Σαββαΐδου

Καλείται για υπόθεση που αφορά απόφασή της για να επανεξεταστεί φορολογικό πρόστιμο 78 ετατ. ευρώ που είχε επιβληθεί σε εταιρία

Εξηγήσεις την άλλη Τετάρτη καλείται να δώσει ως ύποπτη η Σαββαΐδου
Με την ιδιότητα της υπόπτου για την τέλεση του κακουργήματος της απιστίας στην υπηρεσία, καλείται να δώσει εξηγήσεις την επόμενη Τετάρτη στους εισαγγελείς Γιάννη Δραγάτση και Αγγελική Τριανταφύλλου, η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου. 

Η κυρία Σαββαϊδου καλείται από τους οικονομικούς εισαγγελείς για υπόθεση που αφορά απόφασή της για να επανεξεταστεί φορολογικό πρόστιμο 78 εκατ ευρώ που είχε επιβληθεί σε εταιρία, παρά το γεγονός ότι το πρόστιμο είχε επικυρωθεί και από την επιτροπή διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών. 

Πρέπει να σημειωθεί ότι χθες σε βάρος της κυρίας Σαββαϊδου ασκήθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών, ποινική δίωξη, σε βαθμό πλημμελήματος, για άλλη υπόθεση. Η κυρία Σαββαϊδου, φέρεται να έδωσε παράταση ενός έτους σε τηλεοπτικούς σταθμούς για να καταβάλουν το 20% στο Δημόσιο από τις διαφημίσεις, αν και η σχετική νομοθεσία προβλέπει περιθώριο ενός μήνα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης