Κατακραυγή και ειρωνείες σε όλο το διαδίκτυο για τα δύο ιδιωτικά του ζεύγους Τσίπρα

Κατακραυγή και ειρωνείες σε όλο το διαδίκτυο για τα δύο ιδιωτικά του ζεύγους Τσίπρα

«Πάγωσε» ειδικά ο κόσμος της Αριστεράς με την αποκάλυψη ότι ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε δύο από τα πιο ακριβά σχολεία της χώρας για να πάνε τα παιδιά του - Διαβάστε πώς «υποδέχθηκαν» οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την είδηση για την πρώτη μέρα του μεγαλύτερου υιου Τσίπρα στη Σχολή Χιλλ

Κατακραυγή και ειρωνείες σε όλο το διαδίκτυο για τα δύο ιδιωτικά του ζεύγους Τσίπρα
«Πανικό» στο Διαδίκτυο προκάλεσε το ρεπορτάζ του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» για την πρώτη μέρα του μεγαλύτερου γιου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο νηπιαγωγείο -και μάλιστα, όχι σε... όποιο κι όποιο, αλλά στο ιστορικό ιδιωτικό νηπιαγωγείο της Σχολής Χιλλ, στην Πλάκα.

Πρόκειται για ένα σχολείο, που θεωρείται εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τα προνήπια, νήπια και τα παιδιά του δημοτικού. Η «Σχολή Χιλλ» είναι ιδιωτική και τα δίδακτρα για ένα νήπιο είναι της τάξης των 7.000 έως 11.000 ευρώ ετησίως.

Για την προετοιμασία του άλλου τέκνου του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέτυς Μπαζιάνα φροντίζει ο επίσης ιδιωτικός παιδικός σταθμός «Αγκάλη», στη συνοικία της Πλάκας και αυτός, που κοστίζει επίσης 7.000 ευρώ.

Κλείσιμο
Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας και η σύζυγός του επέλεξαν ιδιωτικά εκπαιδευτήρια για τα τέκνα τους, την ώρα που, στα δημόσια σχολεία, οι ελλείψεις εκπαιδευτικών ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες και το κουδούνι δεν χτύπησε σε πολλές περιοχές, ήταν αρκετά, για να «ρίξουν» το Διαδίκτυο, που αντιμετώπισε σατιρικά, χλευαστικά, αλλά και με χιούμορ την είδηση και τις φωτογραφίες της κυρίας Μπαζιάνα από την «πρώτη» του Τσίπρα τζούνιορ στο νηπιαγωγείο.

Ενδεικτικά, «σταχυολογούμε» ορισμένα από τα «tweets» που γράφτηκαν για το θέμα, τα οποία και εστίασαν, το καθένα με τον τρόπο του, στην αντίθεση «αριστερός πολιτικός/ιδιωτική εκπαίδευση».






Αλλά και στα μέσα ενημέρωσης, το ρεπορτάζ του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» αναπαράχθηκε σε πολλές περιπτώσεις. Ενδεικτικά:

«Και ο Τσίπρας γυρίζει την πλάτη στο δημόσιο σχολείο» γράφει στον κεντρικό τίτλο του πρωτοσέλιδου η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, επισημαίνοντας ότι «επέλεξε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, ενώ τα δημόσια υπολειτουργούν».

«Ο γιος του Τσίπρα στο νήπιο Χιλλ με 5.700 ετήσίως και η Περιστέρα στην πρεμιέρα» φιλοξενεί την είδηση στην πρώτη της σελίδα η εφημερίδα Δημοκρατία.

«Πρώτη μέρα σε ιδιωτικό σχολείο για τον Φοίβο-Παύλο Τσίπρα με διακριτική αστυνομική παρουσία» σημειώνει tovima.gr.

«Πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο για τον πρωτότοκο γιο του Τσίπρα- Η Μπέτυ Μπαζιάνα στον αγιασμό. Στο ιστορικό ιδιωτικό νηπιαγωγείο της «Σχολής Χιλλ», στην περιοχή της Πλάκας» γράφει η ιστοσελίδα star.gr, κάνοντας εκτενές αφιέρωμα στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο που επέλεξε ο πρώην πρωθυπουργός.

«"Πρεμιέρα" σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο για το γιο του Αλ. Τσίπρα και της Περιστέρας Μπαζιάνα» γράφει το imerisia.gr.

«Η Περιστέρα και ο Τσίπρας Jr πρώτη μέρα στο σχολείο. Ο μεγάλος γιος του Αλέξη Τσίπρα πήγε συνοδεία της μαμάς του στο νηπιαγωγείο της Σχολής Χιλλ» γράφει το thetoc.gr.

«Πρώτη μέρα στο σχολείο: Η Περιστέρα πήγε τον Τσίπρα junior στη Σχολή Χιλλ στην Πλάκα» γράφει το iefimerida.gr με την επισήμανση ότι πρόκειται για «ένα από τα πιο σικ ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας».

«Η μαμά Μπέτυ Μπαζιάνα πήγε σήμερα πρώτη μέρα στο σχολείο για τον αγιασμό, τον μεγάλο γιό του Αλέξη Τσίπρα, Φοίβο-Παύλο. Ο μικρός Τσίπρας θα φοιτήσει στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο της «Σχολής Χιλλ» στην Πλάκα με δίδακτρα από 7.000 έως 11.000 ευρώ το χρόνο» σημειώνει το newsit.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης