Απίστευτη τραγωδία στην Κω: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο λίγο πριν τον γάμο τους!

Απίστευτη τραγωδία στην Κω: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο λίγο πριν τον γάμο τους!

Πρόκειται για μια 27χρονη έγκυο (στον έκτο μήνα) και τον 26χρονο αρραβωνιαστικό της που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο έπειτα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Απίστευτη τραγωδία στην Κω: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο λίγο πριν τον γάμο τους!
Μια τραγωδία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους. Ενα αρραβωνιασμένο ζευγάρι που σύντομα θα έφερνε στον κόσμο τον καρπό της αγάπης τους και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας για να επισημοποιήσει τον πολύχρονο δεσμό τους, έχασε τη ζωή του την ώρα που μοίραζε τα προσκλητήρια του γάμου του.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη στην Κω. Η μοίρα επιφύλαξε στο ζευγάρι το πιο άσχημο παιχνίδι της, στερώντας τους τη ζωή πολύ νωρίς και βυθίζοντας παράλληλα στη θλίψη και στο πένθος τις οικογένειες τους. 

Η 27χρονη κοπέλα που διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο 26χρονος αρραβωνιαστικός της, άφησαν την τελευταία τους πνοή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που σημειώθηκε στις 21:00 το βράδυ στην περιοχή Λινοπότι της Κω. 

Κλείσιμο


Το άσπρο Ι.Χ που οδηγούσε ο 26χρονος και στο οποίο επέβαινε η εγκυμονούσα σύντροφος του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα και αστυνομικές δυνάμεις. Λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος του ζευγαριού, ενώ οι τρεις επιβαίνοντες του άλλου οχήματος μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο με κατάγματα. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει κινδύνους.



Στο άκουσμα της είδησης οι συγγενείς των δύο θυμάτων «πάγωσαν». Δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Όλοι τους ετοιμάζονταν για το γάμο των παιδιών στις 20 Ιουλίου και την έλευση του μωρού σε τρεις μήνες. Αύριο όμως θα πρέπει να τους συνοδέψουν στην τελευταία τους κατοικία.

Εδώ και λίγες ημέρες η 26χρονη μαζί με τον αρραβωνιαστικό της μοίραζαν προσκλητήρια σε συγγενείς και φίλους. Για το λόγο αυτό είχαν μεταβεί και στην Κω, απ' όπου κατάγεται η 26χρονη κοπέλα. Ο αρραβωνιαστικός της ήταν από την Κρήτη. Η κηδεία του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στο χωριό Κέφαλο της Κω.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης