Κρήτη: Γνώριζαν τους δολοφόνους τους οι ηλικιωμένοι;

Κρήτη: Γνώριζαν τους δολοφόνους τους οι ηλικιωμένοι;

Οι έρευνες της Ασφάλειας Χανίων έχουν στραφεί στο ευρύτερο περιβάλλον των δυο θυμάτων και ειδικά σε αυτούς με τους οποίους μπορεί να είχαν διαφορές

Κρήτη: Γνώριζαν τους δολοφόνους τους οι ηλικιωμένοι;
Τόσο το γεγονός ότι η πόρτα του σπιτιού όπου δολοφονήθηκε το ζευγάρι των ηλικιωμένων στο χωριό Σφηνάρι στην Κίσσαμο Χανίων δεν φέρει ίχνη παραβίασης, όσο και η πρωτοφανής αγριότητα με την οποία τους σκότωσαν ο ή οι δράστες, δείχνουν ότι πιθανότατα ήταν γνωστοί τους!

Οι έρευνες της Ασφάλειας Χανίων έχουν στραφεί στο ευρύτερο περιβάλλον των δυο θυμάτων και ειδικά σε αυτούς με τους οποίους μπορεί να είχαν διαφορές. Κι αυτό, γιατί και οι δυο ηλικιωμένοι χτυπήθηκαν με τρόπο που φανερώνει ιδιαίτερο μίσος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Χανίων Σταμάτη Μπελιβάνη. Ο 78χρονος άνδρας έφερε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και την πλάτη και η 66χρονη σύζυγός του, που δέχθηκε πρώτα ένα χτύπημα από βαρύ αντικείμενο στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ήταν κυριολεκτικά κατακρεουργημένη σε όλο της το σώμα!

Κλείσιμο
Η πόρτα και τα παράθυρα στο απομονωμένο σπίτι δεν είχαν παραβιαστεί κι αυτό κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι τα θύματα γνώριζαν τον ή τους δολοφόνους και τους είχαν ανοίξει οι ίδιοι τη νύχτα της Κυριακής, χωρίς να φαντάζονται τι θα ακολουθούσε. Ο δράστης ή οι δράστες αναζητούσαν κάτι στο σπίτι, ίσως χρήματα ή χρυσαφικά, γι’ αυτό διέλυσαν το κομοδίνο του υπνοδωματίου. Δεν έχει γίνει, όμως, ακόμη γνωστό αν κάτι λείπει από το σπίτι και τι είναι αυτό. Οι αστυνομικοί, πάντως, εξετάζουν και το ενδεχόμενο να σκηνοθετήθηκε ληστεία για να καλυφθούν τα πραγματικά κίνητρα του διπλού εγκλήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης