Η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής την σύζυγο του πρώην -πλέον- δημάρχου Πάφου, Σάββα Βέργα, καθώς εντοπίστηκε κατάθεση 85.000 ευρώ σε λογαριασμό της, η οποία εικάζεται ότι προέρχονται από μίζες.
Σε λογαριασμούς του Βέργα, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί, βρέθηκαν μέχρι στιγμής 5 εκατ. ευρώ. Επίσης, άλλα 1,9 εκατομμύρια βρέθηκαν σε λογαριασμό του Προέδρου του Συμβουλίου Αποχετεύσεων του Δήμου Πάφου.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες καθώς ο παραιτηθείς Δήμαρχος, φέρεται να εμπλέκεται σε σωρεία οικονομικών σκανδάλων.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.