Κι όμως, ο δολοφόνος «έψαχνε» μαζί με τους γονείς... την Μαρίνα!

Κι όμως, ο δολοφόνος «έψαχνε» μαζί με τους γονείς... την Μαρίνα!

Ο ξάδερφος της 30χρονης Μαρίνας, Τάσος Μεστροπιάν, μιλώντας στο protothema.gr αποκαλύπτει την υποκριτική και «ανατριχιαστική» συμπεριφορά του δράστη, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, επισκεπτόταν πολύ συχνά την οικογένεια και βοηθούσε με απαράμιλλο ζήλο στις έρευνες για τον εντοπισμό της αγαπημένης του

Κι όμως, ο δολοφόνος «έψαχνε» μαζί με τους γονείς... την Μαρίνα!
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κατερίνης από την τραγική είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα και αφορά στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας μιας 30χρονης γυναίκας. 

Οι συστηματικές έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν στον 33χρονο με τον οποίο η κοπέλα είχε σχέση. Η δολοφονία της άτυχης Μαρίνας Κουκουλιάτα είχε γίνει το βράδυ της 24ης Ιουνίου και, λίγες ημέρες αργότερα, συγγενικό της πρόσωπο δήλωσε την εξαφάνισή της στην Ασφάλεια. (Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ
ΕΔΩ).

Βαρύ πένθος έχει «σκεπάσει» την οικογένεια του θύματος με τη μητέρα και την αδερφή της άτυχης κοπέλας να βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο ξάδερφος της 30χρονης Μαρίνας, Τάσος Μεστροπιάν, μιλώντας στο protothema.gr αποκαλύπτει την υποκριτική και «ανατριχιαστική» συμπεριφορά του δράστη, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, επισκεπτόταν πολύ συχνά την οικογένεια και βοηθούσε με απαράμιλλο ζήλο στις έρευνες για τον εντοπισμό της αγαπημένης του. 
Κλείσιμο



«Η Μαρίνα ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι, φιλήσυχο και πράο. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό δήλωνε σε όλους μας ότι ήταν πάρα πολύ ευτυχισμένη, αποκαλύπτοντας ότι έχει βρει τον άντρα για να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια», δηλώνει ο Τάσος Μεστροπιάν. 

Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, ο δολοφόνος της Μαρίνας φιλοξενούνταν για αρκετό καιρό σε μοναστήρι, προκειμένου να αποτοξινωθεί. «Όταν βγήκε από το μοναστήρι και γνώρισε τη Μαρίνα η ζωή του άλλαξε». 

«Ξαφνικά, όμως, η Μαρίνα εξαφανίστηκε. Όλοι είχαμε χάσει τα ίχνη τους. Κανείς δεν ήξερε που βρίσκεται ο άνθρωπός μας», επισημαίνει ο ξάδερφος της 30χρονης. 


Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, ο άνθρωπος που της έταξε οικογένεια και αιώνια αγάπη, της στέρησε την ίδια της τη ζωή...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης