Ο Ψηνάκης παίζει το reality show του εισαγγελέα, λέει ο τέως δήμαρχος Μαραθώνα

Ο Ψηνάκης παίζει το reality show του εισαγγελέα, λέει ο τέως δήμαρχος Μαραθώνα

Να παραιτηθεί αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, ζήτησε ο κ. Ιορδάνης Λουίζος - Ζούμε  μία σαπουνόφουσκα, κατήγγειλε, ενώ απείλησε με επικείμενες αγωγές αν δεν αποκατασταθεί η αλήθεια


Ο Ψηνάκης παίζει το reality show του εισαγγελέα, λέει ο τέως δήμαρχος Μαραθώνα
Να παραιτηθεί αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ζήτησε από τον Ηλία Ψηνάκη, ο τέως δήμαρχος Μαραθώνα, Ιορδάνης Λουίζος. 

Μιλώντας στο κανάλι «Ε», o κ. Λουίζος σχολίασε πως «ζούμε, ακούμε και μαθαίνουμε πρωτοφανή πράγματα για το δήμο μας. Γίναμε πανελληνίως γνωστοί ως ο δήμος της διαφθοράς, ότι τέσσερις υπάλληλοι σβήνοντας τα προσωπικά τους αρχεία από τους υπολογιστές επηρέασαν τα οικονομικά στοιχεία του δήμου και είχαμε απώλεια χιλιάδων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ».

Κλείσιμο
«Αυτά είναι απίστευτα πράγματα και ζήσαμε μία σαπουνόφουσκα που δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει πάρει τέλος παρά τις εκκλήσεις μας και στον κ. Σφακιανάκη και στον κ. Κικίλια», συνέχισε ο τέως δήμαρχος. 

«Τα προσωπικά αρχεία που σβήστηκαν ούτε κατά ένα ευρώ δεν έχουν επηρεάσει και δε μπορούσαν να επηρεάσουν τα οικονομικά αρχεία του δήμου Μαραθώνα», επανέλαβε ο κ.  Λουίζος, προσθέτοντας πως «έχουμε γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο και έχουν διασυρθεί άνθρωποι, προσωπικότητες και υπάλληλοι με τον χείριστο τρόπο». 

«Να κάνει ό,τι έλεγχο θέλει ο κ. Ψηνάκης. Δε μπορεί να παίζει το reality show του εισαγγελέα. Ασφαλώς έχει ένα καθήκον και μία υποχρέωση. Να ασκήσει τα καθήκοντα του δημάρχου», συνέχισε, ενώ απείλησε με επικείμενες αγωγές. 

«Είναι ανίκανος να διαφυλάξει τη δημόσια περιουσία», είπε, μεταξύ άλλων, ο τέως δήμαρχος Μαραθώνα και κάλεσε τον κ. Ψηνάκη αν δε μπορεί να ανταπεξέλθει να παραιτηθεί. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης