Δείτε τις λύσεις των θεμάτων που «έπεσαν» σήμερα στις Πανελλήνιες
Νεοελληνική Λογοτεχνία, Βιολογία, Χημεία και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης είναι τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές και αποτελούν κλειδί στη διαμόρφωση των βάσεων
Με το μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, Βιολογίας, Χημείας-Βιοχημείας και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων συνεχίστηκαν σήμερα, Τετάρτη, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Ολα τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν οι μαθητές ήταν μαθήματα κατεύθυνσης, είχαν δηλαδή ειδική βαρύτητα για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Εξάλλου και τα μαθήματα στα οποία θα εξετασθούν οι υποψήφιοι την Παρασκευή είναι μαθήματα κατεύθυνσης, οπότε όλη αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.
Πάντως, σύμφωνα με τα έως στιγμής στοιχεία, αναμένεται οι βάσεις να σημειώσουν ανοδική τάση, καθώς μέχρι σήμερα τα θέματα σε Νεοελληνική Λογοτεχνία, Μαθηματικά και Βιολογία κρίθηκαν ως εύκολα και κατανοητά.
Ειδικότερα, μέχρι σήμερα κανένα ερώτημα δεν έκρυβε «παγίδες», ενώ όπως εκτιμούν οι εκπαιδευτικοί η σημερινή ημέρα αλλά και η Παρασκευή θα είναι σημαντική για την πορεία των βάσεων.