Χειροπέδες σε έναν 40χρονο κλέφτη που είχε εξελίχθει σε φόβητρο για τους κατοίκους της περιοχής των Θρακομακεδόνων, του Μενιδίου, του Αγιού Στεφάνου και του Καπανδριτίου, πέρασαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Αχαρνών.
Σε βάρος του 40χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη 102 κλοπών από οικίες.
Ο 40χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο Μενίδι μετά από επιχειρήση της ΕΛΑΣ στον εκεί καταυλισμό των τσιγγάνων.
Η λεία της σπείρας, σύμφωνα με την αστυνομία, ανέρχεται στο ποσό των 120.000 ευρώ.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.