Φραστική επίθεση από σχολικούς φύλακες οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Εσωτερικών δέχθηκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης πήγαινε στο υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να συναντηθεί με τον Γιάννη Μιχελάκη και την ηγεσία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.
Στην είσοδο του υπουργείου επί της οδού Σταδίου, τον Κυρ.Μητσοτάκη προσέγγισαν συγκεντρωμένοι σχολικοί φύλακες οι οποίοι έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Κάποιοι εξ αυτών εκτόξευσαν σκαιούς χαρακτηρισμούς εναντίον του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης στον οποίο φώναξαν: «ουστ, να φύγετε από δω, παλιοαλ...τες».
«Κύριε Μητσοτάκη θέλουμε να μας μιλήσετε. Τίποτ' άλλο δεν ζητάμε», φώναξε στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο σχολικός φύλακας Ανδρέας Ματσάκης. Μιλώντας στο protothema.gr ο κ. Ματσάκης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «κοροϊδεύει τους σχολικούς φύλακες επί τέσσερις μήνες». «Να μας μιλήσει θέλουμε, να μας πει τι πρόκειται να γίνει... Πότε θα ξέρουμε τι πρόκειται να γίνει», είναι η κραυγή αγωνίας του κ. Ματσάκη.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.