Μαρτυρία - «φωτιά»: Πούλησαν τη Μαρία για 500€

Μαρτυρία - «φωτιά»: Πούλησαν τη Μαρία για 500€

Νέες μαρτυρίες για το θρίλερ στα Φάρσαλα

"Μύρισε" μεγαλύτερη εισφορά για όσους κερδίζουν...
Μαρτυρία - «φωτιά»: Πούλησαν τη Μαρία για 500€
Αναπάντητα παραμένουν χιλιάδες ερωτήματα που κρατούν στο σκοτάδι τη διαλεύκανση της υπόθεσης με την απαγωγή της τετράχρονης Μαρίας. 

Το ζευγάρι των Ρομά, που πρόκειται να απολογηθεί σήμερα, την ίδια μέρα που θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, υποστηρίζει ότι το μικρό κορίτσι τους δόθηκε και ότι το είχαν σαν δικό τους παιδί.

Μάλιστα, οικείοι της οικογένειας των Ρομά φέρονται να εμφάνισαν βίντεο, στο οποίο παρουσιάζεται ένα μικρό κορίτσι ενός έτους, το οποίο υποστηρίζουν ότι είναι η Μαρία, να χορεύει με την 40χρονη. Ερωτηματικό ωστόσο αποτελεί γιατί η μικρή στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται με καστανά μαλλιά και όχι κατάξανθα. Εξήγηση δεν δόθηκε.

Πληροφορίες για την υπόθεση έδωσε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ένας άνδρας, που παρουσιάστηκε ως συγγενής του ζευγαριού των Ρομά. Υποστήριξε ότι αγόρασαν το παιδί από τη Βουλγάρα μητέρα του, που ζούσε στην περιοχή των Σοφάδων, το 2009, λίγες ημέρες μετά τη γέννηση σου, προκειμένου να το εκμεταλλευτούν.

Στο δελτίο του Alpha η Αγγελική Νικολούλη υποστήριξε πως μάρτυρες επιμένουν ότι η μικρή αγοράστηκε από τη Βουλγάρα μητέρα της για λιγότερα από 500 ευρώ. Αποκάλυψε επίσης ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο βιολογικός πατέρας της Μαρίας, με καταγωγή επίσης από τη Βουλγαρία, όπως υποστηρίζουν μάρτυρες, βρίσκεται στην Αθήνα και το περιβάλλον των Βουλγάρων Ρομά της Αττικής γνωρίζει λεπτομέρειες που μπορούν να φωτίσουν την υπόθεση.
Κλείσιμο

Τόνισε, επίσης, ότι από τα 14 παιδιά που είναι γραμμένα στις τρεις οικογενειακές μερίδες που διαθέτει το ζευγάρι, μόνο τα τέσσερα έχουν γεννηθεί από την 40χρονη και τα υπόλοιπα τα είχαν αγοράσει.

Τέλος, όπως είπε η δημοσιογράφος τα πρώτα αποτελέσματα του τεστ DNA φαίνεται σύμφωνα με την αστυνομία της Λάρισας, να μη δείχνει πως η 4χρονη είναι το παιδί της οικογένειας από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο το ζευγάρι θα ζητήσει να γίνει νέα δειγματοληψία καθώς θεωρεί πιθανό να έχει αλλοιωθεί το πρώτο δείγμα.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας που είχαν δηλωθεί σε Λάρισα, Φάρσαλα και Τρίκαλα η δημοσιογράφος υποστήριξε πως είναι πιθανόν να μην πρόκειται για υπαρκτά πρόσωπα, αλλά για... φαντάσματα που απλώς "γεννήθηκαν" με πλαστά πιστοποιητικά μόνο και μόνο για να λαμβάνουν οι κηδεμόνες τους τα επιδόματα.

Εν τω μεταξύ, περισσότερες από 5.000 τηλεφωνικές κλήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες το "Χαμόγελο του Παιδιού". Πολίτες καλούν τόσο για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους όσο και για να βοηθήσουν στις έρευνες.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης