Απορρίφθηκε η αίτηση Ανδρουλιδάκη για αναίρεση της καταδίκης του

Απορρίφθηκε η αίτηση Ανδρουλιδάκη για αναίρεση της καταδίκης του

Του είχε επιβληθεί κάθειρξη 5 ετών χωρίς αναστολή για το αδίκημα της υπεξαίρεσης 2,4 εκ. ευρώ, ποσό που σύμφωνα με το κατηγορητήριο προοριζόταν για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του τηλεοπτικού σταθμού

Νέο πλανητικό σύστημα εντόπισαν αστροφυσικοί
Απορρίφθηκε η αίτηση Ανδρουλιδάκη για αναίρεση της καταδίκης του
Την απόρριψη της αίτησης που είχε καταθέσει ο Μιχ. Ανδρουλιδάκης, άλλοτε ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού «Tempo» και της εφημερίδας «Εξουσία» για αναίρεση της απόφασης με την οποία είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη πέντε ετών χωρίς αναστολή, αποφάσισε ο Άρειος Πάγος.

Ειδικότερα, με την απόφασή ο Μ. Ανδρουλιδάκης είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη πέντε ετών χωρίς αναστολή για το αδίκημα της υπεξαίρεσης 2,4 εκ. ευρώ, ποσό που σύμφωνα με το κατηγορητήριο προοριζόταν για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του τηλεοπτικού σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση απασχόλησε τη Δικαιοσύνη μετά από μήνυση που είχε καταθέσει ο Αθανάσιος Παύλοβιτς, μετόχος του «Tempo».
Κλείσιμο

Ο Μ. Ανδρουλιδάκης, που αρνείται τις κατηγορίες, μετά την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης είχε οδηγηθεί στη φυλακή αλλά αποφυλακίστηκε λόγω προβλημάτων υγείας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης