Νέα έρευνα για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ από τον Άρειο Πάγο
Μετά την αναφορά του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας ότι η ανακρίτρια ζήτησε από την Ζωή Γεωγαντά να συναντηθούν εκτός γραφείου για την υπόθεση
Εντολή στον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Αθηνών και στον προϊστάμενο του συμβουλίου επιθεώρησης των δικαστηρίων, να διερευνήσουν το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Παρόν» σχετικά με τους χειρισμούς της ανακρίτριας, που διενήργησε την έρευνα για τη διόγκωση του ελλείμματος το 2009, από την ΕΛΣΤΑΤ, έδωσε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Κολιοκώστας.
Είχε προηγηθεί σχετική αναφορά του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Ι. Αδαμόπουλου.
Ο κ. Κολιοκώστας, ζητά από την εισαγγελία εφετών να διερευνήσει εάν ευσταθούν οι καταγγελίες για το κλείσιμο της έρευνας και να εξεταστεί επίσης εάν προκύπτουν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες της 5ης ειδικής ανακρίτριας που χειρίστηκε την υπόθεση.
Ο πρόεδρος του ΔΣΑ στην αίτησή του αναφέρεται στην καταγγελία της Ζωής Γεωργαντά, πρώην μέλους του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ, ότι η ανακρίτρια της ζήτησε να συναντηθούν εκτός γραφείου και ζητά να διενεργηθεί έρευνα.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.