Μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ στην Αργολίδα, στο νοσοκομείο ο ένας οδηγός
Το τροχαίο σημειώθηκε στην παλιά εθνική Άργους–Κορίνθου, πιθανότατα λόγω ολισθηρότητας από τη βροχή
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην παλιά εθνική οδό Άργους–Κορίνθου, στο ύψος των Διδύμων και συγκεκριμένα στις στροφές προς τα Δερβενάκια, στην Αργολίδα.
Σύμφωνα με το argolidaportal.gr, δύο επιβατικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός οδηγού. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Η σύγκρουση φέρεται να προκλήθηκε λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, εξαιτίας της βροχόπτωσης που επικρατούσε στην περιοχή.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας Άργους, καθώς και η Πυροσβεστική, προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και να συνδράμουν στην αντιμετώπιση του περιστατικού.
Κλείσιμο
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.